BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,21
ALTIN 2.444,29
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli yıldız Samsunspor'da

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Uğur Boral'ın bu gece Samsun'da olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

OMUZLARDA KARŞILANDI

Samsunspor'un prensipte anlaştığı Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, Samsun'a geldi. Uğur Boral, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda taraftarlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılandı. Taraftarlar tarafından omuzlara alınan Uğur Boral, kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı

2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Daha önce Alibeyköy, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor'da ter döken 30 yaşındaki Uğur Boral, 12 kez A Milli Takım formasını giydi. Ay-yıldızlı formayla tek golünü Euro 2008'in yarı finalinde Almanya'ya atmıştı.

NTV Spor'a konuşan Yılmaz "Uğur Boral ile anlaşmamız 5 aylık. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyorduk. Fenerbahçe Kulübü bize kolaylık gösterdi. Onlara çok teşekkür ederiz. Uğur Boral da bu akşam Samsun'da olacak. Gekas'ı da almıştık. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın da yanındayız. Petkovic ile yola devam ediyoruz" dedi.