BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47
HABER /  SPOR

Fenerbahçeden yalanlama geldi

Fenerbahçe, transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı... Kulubün internet sitesindeki açıklamada "yalan yalan yalan" başlığı kullanıldı.

Abone ol

Daha önce birkaç kez Sercan Yıldırım ile anlaştıkları şeklindeki haberleri yalanlayan Fenerbahçe Kulübü, bugün bir kez daha bu haberlerin doğru olmadığını “Yalan, Yalan, Yalan” başlığıyla internet sitesinde yaptığı açıklamayla yalanladı.

Açıklamada, bugün pek çok gazetede Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki asılsız haberlere devam edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

BU HABERLERE İTİBAR ETMEYİN!

“Bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın, pek çok gazetenin, yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek, Fenerbahçe Kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz. Birkaç gazete daha fazla satmak uğruna, gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. Ayrıca, yarından itibaren bu gazetelerin, inşa ettikleri bu yalan haberlere, 'Daum istemedi', 'Daum takas istemedi', 'Transfer son anda yattı', 'Bursa cephesinde son dakika pürüzü” gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz. Taraftarlarımızı, bu haberlere itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz.”