BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den transfer bombası

Bombalar bir bir patlıyor. Kanarya, Kaiserslautern'de oynayan Halil Altıntop'la anlaşma sağladı. 23 yaşındaki milli golcü, imza için şimdiden gün sayıyor.

Abone ol

Önce sağlık kontrolü
Ve Fenerbahçe, transferde bombaları patlatmaya başladı... Transferde şu ana kadar sadece Bursaspor'un kalecisi Serdar Kulbilge'ye imza attıran sarı-lacivertliler, asıl bombayı salı günü patlatacak. Fenerbahçe, Almanya'nın Kaiserslautern takımında oynayan gurbetçi yıldız Halil Altıntop ile anlaşmaya vardı. Halil'in, sarılacivertli takıma imza atmak için salı günü İstanbul'da olacağı belirtildi. Genç golcü, detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerli olacak.

Daum Çok İstiyordu
Bu sezon Kaiserslautern forması altında 6 gol atan 23 yaşındaki Halil Altıntop'u özellikle teknik direktör Daum çok istiyordu. Sarı- lacivertlilerin Alman kulübü ile yaklaşık 4 milyon euro karşılığında anlaştıkları ifade edildi. Kaiserslautern menajeri Kurt Jara da Halil'i Fenerbahçe'ye kaptırdıkları için çok üzgün olduklarını söyledi. Halil Altıntop için geçtiğimiz günlerde G.Saray da girişimde bulunmuştu.

Kaynak: www.pasfotomac.com.tr