BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.508,32
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Dia krizi

Şike soruşturması nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe'de şimdi de İssiar Dia şoku yaşanıyor.

Abone ol

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. İspanyol golcü Daniel Güiza antrenmana katılırken, Senegalli Issiar Dia mazeretsiz olarak antrenmanda yer almadı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen ve 1 saat 50 dakika süren antrenman salonda yapılan kuvvet çalışması ile başladı. Salonda yapılan ve 50 dakika süren kuvvet çalışmasının ardından sahaya geçen futbolcular 2 gruba ayrıldı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından ise antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk'ün yanı sıra, izinli olan Mamadou Niang, mide ağrısı bulunan Orhan Şam ve izinleri devam eden Diego Lugano ve Andre Santos ile mazeret bildirmeyen Issiar Dia katılmadı.

Öte yandan dün akşam geç saatlerde İstanbul'a dönen Daniel Güiza ise çalışmada yer aldı. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.