BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.496,14
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe yalanladı ama

Semih'e devre arasında İspanyol takımında gelen teklifi Fenerbahçe yalanladı ama iddiaları doğrulayan belge ortaya çıktı

Abone ol

Ancak bir belge Deportivo’nun 11 Ocak 2011’de Fenerbahçe’ye bir yazı göndererek, Semih ile görüşmek için izin talep ettiklerini ortaya koydu.

İspanya’nın Deportivo Kulübü’nün geçtiğimiz ocak ayında Fenerbahçeli Semih Şentürk’ü istediği medyada defalarca yer alırken, sarı lacivertli yönetim kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini duyurmuştu. Milliyet gazetesi Deportivo kulübünün resmi teklifine ulaştı.

Deportivo Kulübü Teknik Sekreteri Ernesto Bello’nun imzasını taşıyan İngilizce yazıda, “Futbolcunuz Semih Şentürk’ün transferi konusunda sizinle görüşmek istiyoruz. Bize, yüz yüze görüşebileceğimiz bir tarih vermenizi bekliyoruz” ifadesi yer aldı. Ancak Fenerbahçe Kulübü geri dönmedi.

İSPANYOLLAR'A GERİ DÖNMEDİLER
Kümede kalma mücadelesi veren Deportivo, La Liga’da tutunabilirse Semih’e yıllık 1.5 milyon Euro ve imza parası verecek. Milli futbolcunun eşi de kabul ederse milli futbolcu, seneye Deportivo veya İspanya’nın diğer önemli kulüplerinden Villarreal’de forma giyecek. Golcü futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi mayıs ayında sona erecek.

Kurallar gereği futbolcular, mukavelelerinin bitimine 6 ay kala diledikleri kulüple transfer görüşmesi yapabilir. Deportivo'lular bunu bildikleri halde nezaketen Fenerbahçe’ye bu faksı gönderdiler ancak cevap alamadılar.