BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 34,98
ALTIN 2.440,88
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe şov yapacak

Fenerbahçe'de golcü transferinin şifresi yine değişmedi: Fransa Ligi'nin son şampiyonunun Senegalli gol kralı!

Abone ol

Yine Fransa, yine gol kralı, yine Senegalli... Fenerbahçe, Mamadou Niang'dan sonra Moussa Sow ile play-off'ta şova hazırlanıyor.

Geçen sezon başında Fransa'da ligi şampiyon bitiren Marsilya'nın Senegalli golcüsü Mamadou Niang'ı kadrosuna katan ve tecrübeli forvetin Ağustos ayında takımdan ayrılma kararı sonrasında Bienvenu'ye imza attıran sarı-lacivertliler, santrfor transferinde çıtayı yine yükseğe koydu.

Sabah'tan Volkan Demir Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarının ayrıntılarını yazdı.

Geçen sezon Lille'i şampiyonluğa taşıyan ve attığı 25 golle ligin gol kralı olmayı başaran Moussa Sow'un Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'na katılacak olması bile Aykut Kocaman'ın fikrini değiştirmedi.

27 yaşındaki Sow'u özellikle play-off maçlarında takıma büyük katkı yapacağını düşünen Kocaman'ın yönetime "Bize büyük ligde kendini kanıtlamış golcü lazım" dediği öğrenildi.

Golcüsü Andy Carroll'u geçen yıl 40 milyon Euro'ya Liverpool'a satan Newcastle'ın da Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Moussa Sow'un peşinde olduğu, Fransız kulübünün bu yüzden belirlediği 12 milyon Euro bonservis bedelinde indirime yanaşmadığı ifade edildi.