BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,82
ALTIN 2.451,24
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe sorusu bu programın sonu oldu

CNN Türk'te Özge Uzun'un sunduğu haber-yarışma programı Rıdvan Akar'ın sorduğu Fenerbahçe sorusu nedeniyle bitirildi

Abone ol

CNN Türk'te Özge Uzun'un sunduğu haber-yarışma programı Rıdvan Akar'ın sorduğu tepki çeken Fenerbahçe sorusu nedeniyle bitirildi.

Gazeteciler.com'un özel haberine göre programın yayından kaldırıldığı haberini Özge Uzun twitter hesabından "herkesin gözü aydın olsun" sözleri ile duyurdu.

O SORUYU BEN SORMADIM

Özge Uzun'un programın bitirildiğini duyurmasının ardından takipçilerinden biri "Fenerbahçe ile Alakalı O Soruyo Sorarken Hiç mi Yüzünüz Kızarmadı Merak Ediyorum" twiti attı.

Bunun üzerine Özge Uzun, "eger izlemis olsaydiniz benim sormadigimi da bilrdiniz ama artik bu konuyu uzatmanin da anlami yok sanirim.." yanıtını verdi.

RIDVAN AKAR'IN BU SORUSU PROGRAMI BİTİRDİ

Ne Haber programının yayından kaldırılmasının nedeni son bölümde yarışmacılara yöneltilen bir Fenerbahçe sorusuydu. Soruyu da programa konuk olan CNN Türk'ün Haber Müdürü Rıdvan Akar yarışmacılara yöneltmişti.

Fenerbahçelilerden büyük tepki alan soru şöyleydi:

-"Aziz Yıldırım'ın aynı koğuşta kalmak istemediği yönetici kimdir?"
Cevap şıkları olarak ise, "A-Şekip Mosturoğlu, B-İlhan Ekşioğlu, C-Cemil Turan, D-Mecnun Otyakmaz" olarak verilmişti.

PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİM DEMİŞTİ

Sıkı Beşiktaşlılığı ile bilinen Rıdvan Akar'ın bu sorusunun ardından Fenerbahçe camiası ayaklanmış ve CNN Türk'ün telefon hattı protestolar nedeniyle kilitlenmişti. Bunun üzerine CNNTÜRK Genel Müdürü ve CEO'su Barış Tünay, konuya ilişkin "Talihsiz ve maksadını aşan bir soru olmuş, seyrettiğim anda konuştum. Pazartesi günü sorumluları ile görüşeceğim. Konu çok tatsız. Tek tek özür diliyorum." açıklamasını yapmıştı.

TÜNAY YİNE AYNISINI YAPTI

Görünen o ki tepkilere karşı dirençsizliği ile bilinen Barış Tünay, yine kolay yolu seçip programı bitirmeyi tercih etti. Hatırlanacağı gibi SKY Türk'te de CHP'den gelen tepkiler nedeniyle bir programı anında yayından kaldırmıştı.

Ne Haber? programı bu ayın başında 9 Temmuz'da yayınlanmaya başlamıştı. Program bir ayı doldurmadan çöpe gitti.