BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe saldırı şoförün ağzından ve burnundan...

Fenerbahçe otobüsüne saldırı sonrası Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'dan kan donduran açıklamalar...

Abone ol

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsüne silahlı saldırıda ağır yaralanan otobüs şoförünün durumuyla ilgili son dakika açıklaması...

Fenerbahçe'ye yapılan saldırı sonrası konuşan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, şoförün ağzından burnundan kan geldiğini söyledi.

Hanan Çetinkaya olay anını kısaca anlattı:

"Herkes mutlu şekilde stattan çıkıp ilerlerken büyük bir gürültüyle sol taraftan cam patladı. Güvenlik arkadaşımıza kemaraman arkadaşımıza cam parçaları isabet etti. Biz otobüsü durdurduk. Şoför vuruldu. Serdar Kılıç frene bastı. Otobüsü durdurdu. Hemen doktorumuz kendisine müdahale etti. inanılmaz bir kan akıyordu. Ağzından burnundan kan geliyor. Hemen polis aracıyla hastaneye götürdüler. Allah yardımcısı olsun. Böyle bir rezalet olamaz. Nerelerde maç yaptık, yurtdışında en zorlu şartlarda maç yaptık. Şoktayım."

fenerbahce-saldiri-son-dakika.jpg

SALDIRININ AMACI HERKESİ ÖLDÜRMEKTİ!

Saldırganlar, Fenerbahçe otobosüne, Araklı girişindeki viyadükten geçerken ateş açtı! Bilincini yitiren şöförü farkedip otobüsü son anda durduran güvenlik görevlisi olmasa, otobüs belki de viyadükten aşağıya uçacaktı.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silah saldırının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
NTV Spor Muhabiri Onur Tuğrul, Fenerbahçe otobosüne Araklı ilçesi girişindeki viyadükte ateş açıldığı bilgisini verdi.

Saldırıda şöför yaralanıp bilincini yitirince, otobüsü Fenerbahçe güvenlik görevlisi durdurdu. Eğer otobüs durdurulamasa takla atması hatta viyadükten uçması muhtemeldi. Bu durumda da şu anki haliyle dahi kabul edilemez olan saldırı boyutlarının düşünülmek bile istenmeyeceği bir hale dönüşebilecekti.