BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Kayserispor maçının gollerini kimler attı?

Fenerbahçe: 5 - Kayserispor: 1, Fenerbahçe Kayserispor maç sonucu - golleri ve geniş özeti 29 Aralık, Kayserispor Fenerbahçe maçı geniş özeti / 29 Aralık 2013

Abone ol

Fenerbahçe şov yaptı, ilk yarıyı lider bitirdi. Kayserispor'u konuk eden sarı-lacivertliler maçı 5-1 kazanarak puanını 41'e yükseltti ve Galatasaray'ın 8 puan önünde ilk yarıyı lider bitirdi.

Spor Toto Süper Lig 17. haftasında Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, ilkyarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında şov yaptı ve ligin ilk yarısını 5-1'likgalibiyetle tamamlayarak 2013'e galibiyetle veda etti ve 8 sezon sonra ligin ilk yarısını 40 puan üzerinde tamamlamış oldu.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci 45 dakikada adeta gol yağmuru vardı. İkinci yarıda Baroni'nin penaltı golüne Kayserispor Bobo ile yanıt verdi ve durumu 1-1 yaptı.

Ancak bu andan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Fenerbahçe, üst üstebulduğu gollerle farkı açarken Kayserispor'u saf dışı bıraktı. Sarı lacivertlilerindiğer gollerini Sow, Mehmet Topal, Emenike ve Caner Erkin kaydetti.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 41 yaparken ligin ilk devresini en yakınrakibi Galatasaray'a 8 puan fark atarak tamamladı. Kayserispor ise 12 puandakaldı.

Sarı lacivertli ekip ligin ikinci yarısına 26 Ocak'ta sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçıyla başlayacak. Kayserispor ise deplasmanda Sivasspor ilekarşılaşacak.

Fenerbahçe: 5 - Kayserispor: 1

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: İlker Meral, İsmail Şencan, Hakan Yemişken

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Sow, Emenike

Kayserispor: Gökhan Değirmenci, Salih Dursun, Mijailovic, Khizanishvili, Ömer Bayram, Sefa Yılmaz, Abdullah Durak, Taner Yalçın, Mouche, Biseswar, Bobo

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN