BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı 11'ler

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı canlı, Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı golleri, Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı link, Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta?, Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı 11'leri

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19'da oynanacak karşılaşma öncesinde sarı-lacivertlilerde üç önemli eksik bulunuyor.

KAYSERİ ERCİYESSPOR FENERBAHÇE MAÇININ CANLI YAYININI İNTERNETSPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Fenerbahçe, Kayseri deplasmanına üç önemli oyuncusunda yoksun gitti. Sakatlıklarından dolayı Raul Meireles, Bruno Alves ve Gökhan Gönül maç kafilesine alınmadı. Gökhan Gönül'ün yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal'ın sağ bekte sezon başında da görev verdiği Mehmet Topuz'u oynatması bekleniyor. Savunma düzeninde Bekir İrtegün-Egemen Korkmaz ikilisini koruyacak olan Yanal, orta sahada Selçuk, Emre, Mehmet Topal, Alper, Cristian, Holmen ve Salih Uçan isimlerinden yararlanacak.

Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda mağlup ederek liderliğini korumak isteyen sarı-lacivertlilerin ligde bileği 6 maçtır bükülmüyor. İlk 7 haftada aldığı 5 galibiyet, bir beraberlik ve yenilgiyle 16 puanda bulunan Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kazandı.

7 hafta sonunda 3 yenilgi, 3 beraberlik ve sadece bir galibiyet alan Kayseri Erciyesspor ise Fenerbahçe'yi yenerek çıkışa geçmek istiyor. Kayseri ekibinde takımın en önemli gol silahı Vleminckx, kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Hakem Halis Özkahya yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Borjan, Erhan, Fazlı, Mangane, Ekrem, Cem Can, Traoe, İbricic, Azofeifa, Yasin, Sinan

FENERBAHÇE: Volkan, M.Topuz, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Selçuk (Topal), Emre, Holmen (Baroni), Sow, Webo

SAAT: 19.00
STAT: Kadir Has
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV