BIST 10.473
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.423,93
HABER /  SPOR

Fenerbahçe İtalyan hoca ile flörtte

Fenerbahçe’de yönetim yeni hoca konusunda temaslarını sürdürüyor. İtalyan hoca ile dirsek temasına geçildi.

Abone ol

Aragones’le yollarını ayırması beklenen F.Bahçe’nin, İtalyan Mancini ile gizlice görüşmeler yaptığı İtalyan basınında yer aldı.

İspanyol teknik adam Aragones’le bir türlü beklenen başarıları elde edemeyen Sarı-Lacivertliler’in sezon sonunda İtalyan hoca Mancini’yi göreve getirmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Şimdilik teknik adam konusundaki çalışmalarını büyük gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe’nin daha önce İnter’i çalıştıran Roberto Mancini ile görüşmeler yaptığı bildirildi. Geçen sezon koltuğunu Jose Mourinho’ya kaptıran Manchini şu anda Fenerbahçe için ideal hoca olarak gösteriliyor.

İTALYAN MODELİ UYAR

Mancini’nin Fenerbahçe’yle görüştüğü İtalyan medyasında da yer aldı. Genç teknik adamın Sarı-Lacivertli yönetimle temaslarda bulunduğunu belirten İtalyanlar, Mancini’nin de İstanbul’a gitmeye sıcak baktığını belirttiler. Fenerbahçe yönetiminin, Mancini ile Sarı- Lacivertli takıma İtalyan modelini getirmeyi ve bunun Akdeniz ülkesi olan Türkiye’de daha çok işe yarayacağına inandıkları belirtiliyor. (bugün)