BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda şifresiz mi?

Fenerbahçe Celtic maci sifresiz mi hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak sorusunun yanıtı belli oldu. Celtic Fener maçı Tivibu kanalında yayınlanacak.

Abone ol

Celtic Fenerbahçe maçı için geri sayım sürerken maç ne zaman ve saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak sorusu yanıt buldu. Fenerbahçe Celtic maçını Tivibu Spor kanalı yayınlayacak. Fenerbahçe Celtic maçı 1 Ekim perşembe yani bugün saat 22.05'de canlı yayınlanacak.
fenerbahce-celtic-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-sifresiz-canli.jpg
Fenerbahçe Avrupa'da oynadığı 195 maçın 69'unu kazanırken, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ikinci maçında bu akşam deplasmanda İskoçya'nın Celtic takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 196. maçına çıkacak.

Avrupa'da farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 195 maçın 69'unu kazanan sarı-lacivertli ekip, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 241 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 300 gol gördü.

FENERBAHÇE CELTİC MAÇI HANGİ KANALDA?

Celtic Fenerbahçe maçı saat 22:05'te başlayacak. Fenerbahçe Celtic maçı Tivibu spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek. Celtic maçını şifresiz olarak ancak yabancı kanallardan takip etmek mümkün olacak.

FENERBAHÇE UEFA KARNESİ

Fenerbahçe, bu yıl UEFA Avrupa Ligi’ne kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçta kendi sahasında Molde’ye 3-1 kaybetti. Celtic ise ilk maçta Ajax ile 2-2 berabere kaldı. Molde, grupta 3 puanla il sırada. Ajax ile Celtic’in 1’er puanları bulunuyor. Fenerbahçe ise 0 puan ile son sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE CELTİC MAÇ KADROSU
Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, İskoçya’ya 19 kişilik bir kafile ile gitti. Kafilede şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego Ribas, Ozan Tufan, Alper Potuk, Volkan Şen, Uygar Mert Zeybek, Luis Nani, Fernandao ve Robin van Persie…

CELTİC TAKIMININ PERFORMANSI
Celtic, bu sezon maçlarını oynadığı Celtic Park'ta maç kaybetmedi. İskoçya Birinci Futbol Ligi'nde (Premiership) ve Avrupa kupalarında bu sezon sahasında toplam 8 maç oynayan Celtic, 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Avrupa'da seyircisinin önünde oynadığı 3 maçı da kazanan Celtic, ligde ise 4 galibiyet alırken sadece geçen hafta Hearts ile berabere kaldı.

En büyük rakibi Rangers'ın mali sıkıntılar nedeniyle küme düşürülmesiyle adeta zirvede tek kalan ve üst üste 4 kez rakiplerine büyük puan farkı atarak şampiyon olan Celtic, bu sezon 9 haftası geride kalan Premiership'te lider Aberdeen'in 4 puan gerisinde 20 puanla 2. sırada bulunuyor.

Toplamda 46 kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Celtic, tarihinde en büyük Avrupa başarısını 1966-1967 sezonunda elde etti. İskoç ekibi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda İtalya'nın İnter takımını 2-1 yenerek, bir numaralı kupayı müzesine götürmüştü. İskoç ekibi 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası'nda final oynamış ve Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Porto'ya kaybetmişti. Daha sonra Avrupa kupalarında önemli bir başarı elde edemeyen Celtic, bu sezon en önemli transferi olarak Türk oyuncu Nadir Çiftçi'yi kadrosuna kattı.