BIST 10.161
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.468,78
HABER /  SPOR

Feldkampın dili tutuldu!

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, bu maçta cezalandırıldıklarını söyledi.

Abone ol

Karl Heinz Feldkamp, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 8 ay sonra söylenecek sözcükleri bulamadığını kaydetti.

Maçın ilk 25 dakikasında 3 gol yediklerini ifade eden Feldkamp, ''Gülmemek gerek. Bugün eksiğimiz, ilk yarıda golleri yedik. Mental olarak gücümüz eksikti. Bu maçta cezalandırıldık. Bugünkü kadro yavaş yavaş kendini bulacaktır'' dedi.

Gazetecilerin, 53 milyon dolarlık Galatasaray'ın gençlerle yola devam ettiğini söylemesi üzerine Feldkamp, ''Söz etmeyelim'' diye yanıt verdi. Oyuncu değişimindeki tercihleri konusunda ise Feldkamp, ''Oyuncuları değiştirseydim. Bu tersi olacaktı ve değiştirdiğim için eleştirilecektim. Açıkçası takımda hiçbir şeyi oturtamadık'' yorumunu yaptı.

BAYER 04 LEVERKUSEN CEPHESİ

Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe ise takımdan çok memnun olduğunu kaydetti. Takımın bu akşam kendini gösterdiğini ifade eden Skibbe, şunları söyledi:

''Çok gol şansı yakaladık. 25 dakika içine 3 gol sığdırdık. Takım olarak kazandığımız için hepimiz mutluyuz. Bundan sonraki maçımızı Schalke 04 ile yapacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Konsantrasyonumuz Schalke 04 takımına olacak. Galatasaray iyi bir takım. Ancak ilk 30 dakika şansın bizden yana olacağını bilemezdik.''