BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Fedon: 50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

Fedon:  50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

Kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Fedon, ''Ne aşkı! Kimse kendini kandırmasın. Bunca yıl sonra aşk mı olur? Aşk acıdır. Aşk finaldir. Mecbur muyum ben 50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya! Kadın da aynı adamla 50 yıl yatmaya mecbur değil!'' diyerek çok konuşulacak sözler sarf etti.

Fedon:  50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

Şarkıcı Fedon, Posta'ya verdiği röportajda kadınlar, evlilik ve ilişkiler üzerine çok konuşulacak iddialı sözler sözledi. ''İyi bir koca olamadım ama iyi bir eşim.'' diyen Fedon, ''Çocuklarıma çok iyi babalık yaptım. Hiçbir zaman boşanmadık ama eşim artık benim teyzem, kardeşim, annem... Saygım sonsuz. Ölene kadar başımın üstünde yeri. Ama kardeş kardeş ayrı odalarda yatıyoruz. O konuda vicdan azabım büyük ama neye yarar? 17 yaşında almışsın, ömrünü yemişsin... Bu saatten sonra başımda gezdirsem ne fayda? O da ayrı mevzu.'' dedi.

Fedon:  50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

''Aşk tamamen bitti mi aranızda?'' sorusuna cevap veren Fedon, ''Ne aşkı! Kimse kendini kandırmasın. Bunca yıl sonra aşk mı olur? Aşk acıdır. Aşk finaldir. Ne zannediyorsunuz aşkı? “Aşığınım yanında olamasam da...” Yanında değil, o yüzden aşıksın işte. Sok bakalım Ferhat ile Şirin’i aynı yatağa. O dakika biter aşk.'' ifadelerini kullandı.

Fedon:  50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

İnsan yanındakine aşık olmaz mı? Olamaz efendim! Palavra. Evlilik falan, bırakın bunları. Doğaya aykırı. Her şey formalite. Ben belki göremeyeceğim belki ama insanoğlu bu evlilik formalitesinden sonunda kurtulacak. Bu kurum ortadan kalkmalı. Adam 1000 lira maaş alıyor. Neymiş efendim, ben bir kadınla sevişmek için gidip ondan izin alacağım da, nikahımızı kıyacak da... Mecbur muyum ben 50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya! Kadın da aynı adamla 50 yıl yatmaya mecbur değil! Sen mecbur musun? Soruyorsun, “Mutlu musun?” diye “Mutluyum” diyor. Has..ktir oradan. B.k mutlusun.

Fedon:  50 sene aynı kadınla yatıp kalkmaya mecbur muyum

Pişman gibisiniz evlendiğinize? Gibisi fazla. En büyük pişmanlığım. Ama iki çocuğum var varlıklarına şükrettiğim. Onlar için onun da yaşanması gerekiyormuş demek.