BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.433,66
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’nin file bekçisiyle 2 yıllık sözleşme

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’den kaleci Serkan Kırıntılı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. <br/>Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Çaykur...

Abone ol

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’den kaleci Serkan Kırıntılı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, transferin son gününde Fenerbahçeli kaleci Serkan Kırıntılı’yı yeşil-mavili renklere bağlayan imzayı attırdı. Serkan Kırıntılı ile dün her konuda anlaşmaya varan Çaykur Rizespor tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Rize Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yapılan imza törenine Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, Çaykur Rizespor genel menejeri Kerem Atılmaz ve basın mensupları katıldı.
Rıza Çalımbay’ın isteği üzerine transferin gerçekleştiğini belirten Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, "Başarılı kalecimiz Serkan, önemli bir camiadan önemli bir camiaya geldi. Rize’de çok başarılı olacağına inanıyoruz. Transferde bize önemli isimler kazandıran transfer komitemize teşekkür ediyoruz. Bu sezon ligde başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

’’FENERBAHÇE’DE ÇOK FAZLA ŞANS BULAMIYORUM’’
Fenerbahçe’de çok fazla şans bulamadığını belirten Serkan Kırıntılı, “Uzun bir süredir Çaykur Rizespor ile görüşüyorduk. Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz transferim için çok çabaladı. Ben de tercihimi Rize’den yana kullandım. Forma giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Rize’de olduğum için çok heyecanlıyım. Hocamın bana güvendiğini biliyorum. Hocamı ve Rize şehrini yanıltmayacağımı düşünüyorum. Transferimde tercihi bana bırakan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)