BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

F.Bahçeden Baptista açıklaması

Fenerbahçe yönetimi Baptista'nın transfer edileceğine yönelik basın çıkan haberlere açıklık getirdi..

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yer alan Brezilyalı futbolcu Baptista'nın transfer edilmek istendiği ve sarı-lacivertlilerin Ganalı futbolcusu Appiah'ın yönetim ile kavga ederek milli takım kampına gittiği haberlerinin doğru olmadığı bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Arsenal'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Baptista'nın transfer edilmek istendiği ve bu yönde çalışmalar yapıldığının yazıldığı belirtilerek, ''Söz konusu haber doğru değildir. Kulübümüzün Baptista ile herhangi bir ilgisi ya da kendisini transfer etmek amacıyla herhangi bir çalışması yoktur'' denildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan ikinci açıklamada ise gazetede Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın, milli takım kampına Fenerbahçe yönetimi ile kavga ederek gittiği yolunda bir haberin de yer aldığı ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi: ''Haber kesinlikle doğru değildir. Appiah, Gana milli takımının kampına Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetinin onayı ile gitmiştir. Ayrıca Appiah herhangi bir konuda yönetim ya da teknik heyet ile ters düşmeyecek, kendisini ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün çıkarlarını her zaman gözetecek bir profesyoneldir. Bu vesile ile Fenerbahçe ile ilgili haber yapan bazı gazetecileri olayları daha iyi araştırmaya ve Fenerbahçe içerisinde sanki bir kavga ya da karmaşa varmış gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçmeye davet ediyoruz.''