BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe ve Beşiktaş’ın cezaları onanırsa...

Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezaların ardından, mağduriyetlerinin giderilmesi için UEFA...

Abone ol

Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezaların ardından, mağduriyetlerinin giderilmesi için UEFA’ya yarın dilekçe vereceklerini açıkladı. Bektur, CAS’ta Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın cezalarının onanması halinde Bucaspor’un mağduriyetinin giderileceğine inandığı söyledi.
Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, İHA’ya yaptığı özel açıklamada, "Keşke bunların hiçbirini ülke sporumuz yaşamasaydı" diyerek, “Ülkemiz dışında birilerinin yaptırımla karşılaşması Türk sporu adına çok hoş karşılamadığım, birazda onur kırıcı bulduğum bir durum. Keşke bunların hiçbirini ülke sporumuz yaşamasaydı. UEFA’nın madem böyle bir yaptırımı var, yaptığı işi tam yapması gerektiğini düşünüyoruz. UEFA, 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin aldığı kararlarla Fenerbahçe ve Beşiktaş’a yaptırım kararı alıyorsa, aynı mahkemenin kararıyla Bucaspor’un mağduriyetini de referans alsın ve mağduriyetimiz giderilsin. Bucaspor’un mağduriyeti ise iki şekilde giderilebilir. Birincisi Spor Toto Süper Lig’e geri alınarak, ikincisi ise yıllar içerisindeki maddi zararı ödenerek. Bu şekilde vicdanımızın rahatsız olduğu konular çözülmüş olur” ifadelerini kullandı.

“UEFA’YA YARIN DİLEKÇEMİZİ VERİYORUZ”
UEFA’ya mağduriyetlerinin giderilmesi için yarın dilekçelerini vereceklerini belirten Bektur, “CAS’ta Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın cezaları onanırsa suçla birlikte mağdurunda uğradığı haksızlıkların giderileceğini düşünüyorum. UEFA’dan mağduriyetimizin giderilmesi için inisiyatifini kullanmasını talep ediyoruz” diye konuştu.
(İHA)