BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 31.yeni bölüm fragmanı Yasemin ne yapacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 31.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 20 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümünde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm özeti ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de cumartesi günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümde Yasemin ve Fazilet arasında büyük kapışma yaşandı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümde  aldığı test sonucuyla neye uğradığını şaşıran Kerime, Hazım’dan bir cevap beklerken, Hazım ve Kerime arasındaki gerilim Yağız’ın Kerime’ye olan şüphelerini köpürtür. Duruma el koyan Hazım, Kerime’yi kontrol altında tutsa da Yağız saklı gerçeklerin peşine düşer. Yasemin’i en zayıf noktasından yakalayan Fazilet, bir sonraki hamlesini planlarken ikili arasında bir kedi fare oyunu başlar. Diğer yanda, Yağız, Hazan ve Sinan arasında Nil rüzgarı eserken Nil’in varlığı dengeleri değiştirmeye başlar. Sinan, Hazan’la buzları eritmek için büyük bir sürpriz hazırlığındadır. Ancak Sinan’ın sürprizli gecesine, Sinan, Yağız ve Yasemin’i bekleyen bambaşka bir sürpriz damga vurur. Artık Egemen ailesi için hiçbir şeyin dünle aynı olmayacağı geri dönüşü olmayan yeni bir dönem başlamıştır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI