BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
POLİTİKA

Fatma Şahin: Türkiye'nin en büyük engelsiz yaşam merkezini açıyoruz

AK Parti tarafından yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Fatma Şahin, hedeflerini ve vaatlerini canlı yayında anlattı. Şahin Türkiye'nin en büyük engelsiz yaşam merkezini açacakalrını açıkladı.

AK Parti tarafından yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Fatma Şahin, Mart 2019 yerel seçim hedeflerini ve vaatlerini NTV canlı yayınında anlattı. Şahin Türkiye'nin en büyük engelsiz yaşam merkezini açaklarının müjdesini verdi.

Katıldığı canlı yayında projelerini anlatan Şahin "Yeni dönem için alzheimer merkezleri açtık. Çocuklar için mutlu kafe. Artık tek tip engelli tipi yok. Her biri için başka bir şey söylemek gerekiyor. Biz artık başka bir şey söylüyoruz. Ve artık Türkiye'nin en büyük engelsiz yaşam merkezini açıyoruz. İçinde aklınıza gelen bütün atalyöler. Şuan hidroterapi ve atlı terapi de Türkiye'nin en büyüğü olan 12 dönümlük büyük bir merkez açıyoruz tamamlanmak üzere. Bu bize neyi söylüyor sosyal anlamda engelliden engelsize herkesin beklentilerini yükseltecek alt yapı ve çalışmalarda yaptığımız noktada başka noktadayız." açıklamasında bulundu. İşte Fatma Şahin'in konuşmalarından satır başları...

Sitene Ekle
Etiketler