BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

6 Mart Türkiye Gündemi

6 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan seçim açıklaması

Seçime dair değerlendirmede bulunan Soylu şöyle konuştu: "Şurada bir dosyamız var. Bu zillet ittifakına HDP her yönüyle destek veriyor. Şu ana kadar 299 aday ve il genel meclis üyesi vermiş. Bu bizim tespit edebildiğimiz, daha fazlası vardır. Bunların 27’si sadece HDP’ye kayıtlı.

Binali Yıldırım'dan öğrencilere ulaşım müjdesi! Çok güzel projelerimiz var

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gençlerle buluştu ve öğrencilere ulaşım konusunda müjde verdi. Yıldırım; ''Öğrencilerin ulaşım giderlerini azaltmak için çok güzel projelerimiz var. Bir taşla iki kuş vuracağız'' dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken anket açıklaması

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu NTV'ye konuk oldu. Anketlerle ilgili soruya İmamoğlu, "Fısıltılarla arayış içinde bir toplum var. Bu dediğiniz dip dalga olabilir ama ben onu hissediyorum." diye yanıt verdi.

Rus S-400'ne karşılık ABD'den vergi tehdidi

ABD'nin Rus S-400'lerin Türkiye tarafından alınması halinde başlayan tehditleri devam ediyor. ABD 3.5 milyar dolar değerindeki Patriot'lerine karışılık GTS programı kapsamında vergi tehdidine bulunuyor.

ABD'li yetkiliden Türkiye'ye S-400 tehdidi

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri alması durumunda çeşitli yaptırımlar uygulayacaklarını açıkladı.

Manisa'da yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı 2’si ağır 20 yaralı

MANİSA ’nın Kula ilçesinde İzmir istikametine seyreden yolcu otobüsü, aynı yönde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 20 kişi yaralandı.

Sitene Ekle
Etiketler