BIST 9.919
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.450,91
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Fatih Yumak aslen nereli eşi Yasemin Yumak ve çocukları kimdir?

Siyasetin sevilen isimlerinden biri olan Fatih Yumak aslen Bayburtlu ve 1984 yılında doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamlayan Fatih Yumak, Yasemin Yumak ile evlidir ve çiftin 3 çocuğu vardır.

Abone ol

Türk siyasetinin genç isimlerinden biri olan Fatih Yumak aslen Bayburtludur ve 1984 yılında doğmuştur.  Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamlayan Fatih Yumak, Yasemin Yumak ile evlidir ve çiftin 3 çocuğu vardır. 

FATİH YUMAK KİMDİR: Fatih Yumak, 1984 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi. Yumak, İlk orta ve Lisesiyi Bayburt'a okudu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı.

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak kimdir?
Fatih Yumak, üniversite yıllarında Uluslararası İlişkiler Araştırma Topluluğu (UAT) bünyesinde aktif ve etkin görevler aldı. Trabzon Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimi tamamladı.

Fatih Yumak, Yasemin Yumak ile evlidir ve çiftin 3 çocuğu vardır.


AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak kimdir?
Ticaretle de uğraşan Fatih Yumak, MÜSİAD Bayburt'un kurucu başkanlığını yaptı. 13 Eylül 2017 tarihinde AK Parti Bayburt İl Başkanlığına atanan Yumak evli ve üç çocuk babasıdır