BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Fatih Terim'i gece yarısı ağlattılar

Galatasaray yönetim kurulunun Terim'i göndermesi deprem etkisi yarattı. Taraftar Terim'in kapısına dayanınca ünlü hoca ağladı.

Abone ol

Galatasaray taraftarı gecenin ilerleyen saatlerinde Fatih Terim'in Tarabya'daki evindeydi... Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, Ertem Şener Fatih Terim'le ilgili çok ilginç bir detayı seyircilerine aktardı.

Galatasaraylı taraftarlar, görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim'in Tarabya'daki evinin önünde toplanarak, deneyimli teknik direktöre destek verdi.

FATİH TERİM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Gelen bilgiyi seyircilerine aktaran Ertem Şener, "Galatasaray taraftarı Terim'in evine gitmiş, Fatih Terim ilk defa gözyaşı dökmüş. Fatih Terim ağlamış." ifadelerini kullandı.


KRİZE NEDEN OLAN KONUŞMA

6 Nisan 2013 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında oyundan alınan Hollandalı yıldızın, soyunma odasından başkanı arayarak, “Terim varsa, ben yokum” dediği ortaya çıktı.

TERİM ÖĞRENİNCE KAPIYI GÖSTERDİ

Sneijder’in Başkan’ı aradığını Terim hemen öğrenmişti. Çünkü olay soyunma odasında geçmişti ve şahitler vardı. 3 gün sonra Real Madrid maçının rövanşı olmasına karşın Terim, ilk idmanda oyuncusunu kenara çekiyor. Tecrübeli hoca Başkan’dan torpilli olduğunu düşünen Sneijder’e açık ve net konuşuyor, kapıyı da gösteriyor:

- “Seninle çalışmak istemiyorum. Bir daha gözüme de gözükme.”

Hollandalı açıkça idmandan kovuluyor. Bu durum Başkan Ünal Aysal’ı bir hayli rahatsız ediyor. Çünkü, Sneijder büyük fedakârlık yapılarak alınmıştı ve gitmesi büyük prestij kaybı olacaktı. Ertesi gün Sneijder, Terim’den randevu alarak, hata yaptığını kabul ediyor.

ÖZÜR DİLİYOR AMA...

Ünlü futbolcu, “Profesyonelliğe yakışmayacak bir harekette bulundum. Sizden özür dilerim” diyerek Terim’den kendisini affetmesini istiyor. Terim de Sneijder’in kalemini kırmıyor ama bunu bir yere yazıyor.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun Terim'in sözleşmesinin feshedildiğini açıklamasının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak kararı protesto eden ve yönetimi istifaya çağıran taraftarlar, daha sonra konvoy halinde deneyimli teknik adamın Tarabya'daki evine geçti.

fatih-terim-evi.jpg
AYSAL İSTİFA ÇAĞRISI

Yaklaşık 500 sarı-kırmızılı taraftar, evinin önünde bir araya geldikleri Terim'e tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. "İmparator Fatih Terim" şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, kulüp başkanı Ünal Aysal'ı da istifaya çağırdı.

HELALLİK İSTEDİ

Fatih Terim, yoğun ilgi karşısında evinden çıkarak taraftarların yanına geldi. Taraftarları selamlayarak, helallik isteyen tecrübeli teknik direktörün oldukça üzgün olduğu görüldü. Terim, taraftarlara, "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra tekrar evine döndü.

fatih-terim.jpg

Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra güvenlik görevlileri ve tribün liderlerinin yönlendirmesiyle Terim'in evinin bulunduğu sokaktan ayrılarak, sahildeki anayola indi. Bu sırada taraftarların yoğunluğu nedeniyle trafik bir süreliğine durdu.

HOCAYI SATANI BİZ DE SATARIZ

Taraftarların ayrılmasının ardından Terim, polis eskortu eşliğinde evinden çıkış yaptı. Ancak taraftarlar, anayolda Terim'in içinde bulunduğu aracın önünü keserek, "Hocayı satanı biz de satarız", "Ünal Aysal istifa" ve "Cim Bom Bom halkındır, lisenin değil" şeklinde sloganlar attı.

fatih-terim-taraftar.jpg

Fatih Terim'in aracı, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyerek bölgeden uzaklaştı.

FATİH TERİM TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

alatasaray Yönetimi, Türk Telekom Arena'da akşam saatlerinde gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında Terim'in görevine son verdi. Bu karar alındığı sıralarda ise Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı-kırmızılı takımın Çaykur Rizespor ve Juventus maçlarının hazırlıkları için antrenmandaydı.

Tecrübeli teknik adamın, Galatasaray Yönetimi'nin aldığı kararını antrenman sonrasında tesislere girdiğinde televizyondaki alt yazılardan öğrendiği belirtildi.


TFF'DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Fatih Terim'in Galatasaray ile yollarını ayıracağı ayyuka çıkmasının ardından TFF yönetimi, deneyimli teknik adamla sözleşme uzatmak için harekete geçtiği iddia edildi. TFF'den açıklama geldi.

ŞÜKRÜ ERGUN'DAN TERİM AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından LigTV'ye konuştu. Meğer Terim kabul etmemiş.
şükrü-ergundan-terim-açiklamasi.jpg
FATİH TERİM NİYE GİTTİ? TERİM'İ KİM İSTEMEDİ?

Galatasaray'ın Fatih Terim ile yollarını ayırmasının ardından sosyal medyada da kıyamet koptu.

GALATASARAY'DAN RESMİ FATİH TERİM AÇIKLAMASI, NİYE GÖNDERİLDİ?

Galatasaray Kulübünde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Resmi siteden yapılan açıklamada Fatih Terim'in kendisine yapılan sözleşme önerisini kabul etmediği vurgulandı. KAP'a yapılan açıklamada "Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

galatasaraydan-fatih-terim-açiklamasi.jpg


FLORYA'DA TERİM İSYANI KORKUSU

Galatasaray taraftarları, Fatih Terim ile yolların ayrılmasına büyük tepki gösterdi. Taraftarların tepkisinden çekinen Galatasaray yönetimi, Florya Metin Oktay tesislerinde büyük önlem aldı.Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Çevik Kuvvet ekipleri çağrıldı.