BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90
SPOR

Fatih Terim Ali Koç'un "kurnaz" sözlerine bakın nasıl cevap verdi

Kasımpaşa maçını değerlendiren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ali Koç'un "kurnaz" sözleriyle ilgili soruya cevap vermedi: "Var mı başka sorunuz arkadaşlar?"

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diagne'nin performansı ile ilgili gelen soruyu cevapladı.

Terim, "Diagne belki gol atmıyor ama oyun içerisinde rakip defansı zorlayan ve geriden koşan oyunculara boş alan yaratan bir oyuncu. Herkes gol atmasını istiyor ama bazı oyuncuların adaptasyonu fazla sürebilir. Gerek Diagne, gerek Mitroglou başvurabileceğimiz oyuncular. Tabi Diagne daha etkin oynayacaktır. Gol atmadığı için göze batıyor. Gol atmaya başlarsa çok daha rahat edeceğiz. Biraz zamana ihtiyacı var. Çok kısa sürede inşallah olur bu. Varlıkları bile merkezde önemli" diye konuştu.

ALİ KOÇ'UN SÖZLERİ HATIRLATILDI Fatih Terim, bir muhabirin "Sizin hakemler de hata yapar ifadeniz çok konuşuldu. Bu bir ironiydi ama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sizin için "kurnazlık yapıyor." dedi. Ne söylersiniz? şeklindeki sorusuna "Var mı başka soru?" şeklinde karşılık verdi.

"YETİŞTİKLERİ YERİ UNUTMAMALILAR" Genç oyuncularla ilgili de konuşan Terim, "Genç oyunculara gelince; açıkçası onların kulübümüzde kalmasını istiyoruz. Kontrat için de gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bazılarının 1.5 senesi var, bazılarının sene sonu bitiyor. Kontratlarında çok önemli bağlayıcıları olmayanlar var. Ama hepsinin, 'Galatasaray ne diyorsa, biz onu yaparız' demesini bekliyorum açıkçası. Çünkü Galatasaray'ın hiçbir genç oyuncusu, kendisine göre bir şey yapmaz. Olmazsa da profesyonelce neyse gereken yapılacaktır. Gitmesi gerekiyorsa Galatasaray zaten izin veriyor. Yetiştikleri yeri unutmamaları gerekiyor. Bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyor" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler