BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
SPOR

Rıdvan Dilmen "İki tane kelle koparsınlar"

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-1 yenerken Rıdvan Dilmen, Diagne'nin kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtirken VAR hakemlerini yerden yere vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Kasımpaşa, evinde Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Galatasaray'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçta Feghouli 3 gol atarak hat-trick yaptı. Maçın ardından yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, hakemleri yerden yere vurdu.

İşte Rıdvan Dilmen'in NTV'de yaptığı yorumlar şöyle:

Maçın hakemiyle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ben bütün hakem arkadaşlarla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Ne Ali Palabıyık'ı ne de Fırat Aydınus'u bazı pozisyonlarda eleştiremem. Hangi pozisyonda eleştiremem? Skrtel'in pozisyonu ve bugünkü Diagne'nin pozisyonuyla ilgili. Riva'daki arkadaşlara soruyorum: Ben dün Skrtel'in pozisyonunu evde bir daha izledim. Pozisyon kırmızı. Lütfedip de Fırat Aydınus'u çağıramadı Serkan Çınar ve yanındaki. 

''İKİ TANE KELLE KOPARSINLAR'' Gördüğünü çalacaksın, çalarsan kimse bu yorumları yapmaz. Bugün, dün Riva'da görüyorsun; e be kardeşim, sen neden orta hakemini çağırmıyorsun? Şimdi sağda solda 'ben çağırdım da gelmediler' derler, o da başka ayıp. 2 kelle koparsınlar, bakalım yapabiliyorlar mı?

''HAFTAYA NASIL MAÇ YÖNETECEKSİN'' Bugün de oyunda durdu. Oyuncunun burnu kanadı. Diagne net bir kırmızı kart görmeliydi. Havada güzel bir çaktı. Skrtel dün nasıl çaktıysa Diagne de öyle çaktı! Sen niye çağırmadın Ali Palabıyık'ı Halil Umut Meler kardeşim? Sen haftaya nasıl maç yöneteceksin? Sen gördüğünü televizyondan veremiyorsun, çağıramıyorsun! Sen Serkan Çınar! Ben seni nasıl yarın bir gün güvenip sahaya sokacağım?

Sitene Ekle
Etiketler