BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,66
MEDYA

Fatih Portakal'dan Avrupa'ya büyük tepki: İki yüzlüsünüz!

Fox ana haber bülteni enchorman'i Fatih Portakal, Avrupa ve Arap ülkelerine Türkiye'nin yanında olmadıkları için tepki gösterdi.

Fatih Portakal, Belçika'daki terör saldırısının ardından teröre tepki gösteren Avrupa ve Arap ülkelerine tepki gösterdi. Avrupa ve Arap ülkelerinin iki yüzlük olduklarını söyleyen Fatih Portakal, şu açıklamayı yaptı:

'Avrupa ve Arap dünyası iki yüzlü! İki yüzlü! Almanya, İtalya,Fransa ve Dubai Belçika'daki terör saldırısı sonrası protesto amaçlı Belçika bayrağının renkleriyle donatıldı. Yapılsın tabiki. Teröre karşı bir duruştur bu. Neden iki yüzlü diyoruz size? Bakın bizim ülkemizde Suruç'tan itibaren gelecek olursak; Suruç oldu, 3 kez Ankara'da oldu, İstanbul oldu, tekrar İstanbul oldu. Onlarca, yüzlerce insanımız hayatını kaybetti, turistler hayatını kaybetti. Ama bir kere olsun yapmadınız. Arap dünyasından Dubai siz de yapmadınız! Fransa siz de yapmadınız! İtalya, Almanya; siz de yapmadınız! İki yüzlüsünüz! Böyle yaptığınız sürece de zaten terörizmde ortak bir strateji uyandırmak veya strateji oluşturmak mümkün olmayacak. Arap'ı dostumuz biliriz değil mi? İşte, Arap'ın yaptığı da bu! Ha, bundan sonra belki yapabilirsiniz...'

Sitene Ekle
Etiketler