BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  GÜNCEL

Facebook'tan kurtarın mesajı attı ama

Evde bir kişinin tüfekle bir kadını rehin aldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polisler, korkunç manzarayla karşılaştılar.

Abone ol

Rehin alınan kız, fırsatını bulup Facebook'tan başka bir arkadaşına mesaj attı ama polisler geldiğinde iş işten geçmişti.

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde Gürcan Çelen (28), ayrıldığı kız arkadaşı Melike Demirel (25) ile barışmak istedi. Olumsuz cevap alınca önce Demirel'i, sonra kendini pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, 1437 Sokak 13 numarada, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bir süre önceye kadar özel bir bankada şoför olarak çalıştığı öğrenilen Çelen, ayrıldığı sevgilisi Demirel'le buluşmak için ortak bir arkadaşını kullandı. İddiaya göre arkadaşının daveti üzerine eve giden Demirel, karşısında Çelen'i görünce şaşkına döndü. Çelen, barışmak için konuşmaya başladı ancak Demirel kabul etmedi.

u.20120720110041.jpg
Kendisiyle barışmaya sevgilisinin canına kıydı sonra da intihar etti.

FACEBOOK'TAN YARDIM İSTEDİ

Eski erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle rehin alınan Melike Demirel, bir fırsatını bulup Facebook'tan arkadaşına mesaj atarak yardım istedi. Arkadaşı da durumu hemen genç kadının yakınlarına bildirdi. Olay yerine giden bir yakını, evin kapısında Gürcan Çelen'i elinde pompalı tüfekle görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri uzun süre kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ EVE OPERASYON DÜZENLEDİ

Polis, eve normal yollardan giremeyince nöbetçi savcının talimatıyla operasyon düzenlemeye karar verdi. Bölgeye gelen Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, hazırlıklarını tamamlayarak harekete geçti. Evin kapısını kırarak içeriye giren polis, oturma odasındaki kanepenin üzerinde Gürcan Çelen ve Melike Demirel'in cesetleriyle karşılaştı. İlk incelemede Çelen'in, polisler gelmeden önce Demirel'i öldürüp intihar ettiği belirlendi. Olay yerinde bulunan Demirel'in yakınları, yaklaşık 5 saatlik beklemenin sonunda aldıkları acı haberle yıkıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken iki gencin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.