BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.446,33

Facebook canından bezdirdi

Facebook canından bezdirdi

Demet'i çıldırdan fotoğraflardemet akalın polise internet ortamı ile ilgili şikayette bulundu. bilişim büro amirliğine giden akalın, savcılığa yaptığı suç duyurusunun ardından ifade verdi.demet akalın, facebook’ta ”anti demet akalın” ismiyle kurulan bir gurupta kendisine hakaret edildiğini...

Facebook canından bezdirdi

DEMET'İ ÇILDIRDAN FOTOĞRAFLAR
Demet Akalın polise internet ortamı ile ilgili şikayette bulundu. Bilişim Büro Amirliğine giden Akalın, savcılığa yaptığı suç duyurusunun ardından ifade verdi.
Demet Akalın, Facebook’ta ”Anti Demet Akalın” ismiyle kurulan bir gurupta kendisine hakaret edildiğini söyledi. Hakaretlerin yazdığı sitenin bir çıktısınıda polise teslim eden Demet Akalın, kendisine hakaret eden kişileri hiç tanımadığını ve bulunmalarını istedi.

Facebook canından bezdirdi

Yaklaşık 1 saat kaldığı Asayiş Şube Müdürlüğünde ayrılan Demet Akalın ayrılırken ”Facebook’ta bana hakaret edenlerle ilgili şikayetimi yaptım. En kısa zamanda bulunup ceza alacaklarına inanıyorum” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü hakaret içeren yazıları yazanların IP numaralarından adreslerinin belirleneceğini daha sonra gözaltına alınıp ifadelerinin alınacağını söylediler.

Facebook canından bezdirdi

Ünlü popçuyu çok kızdıracak grupta, Akalın’ın hem Türk hem de dünyaca ünlü starları taklit ettiğini öne süren fotoğraflar yayınlanıyor.