BIST 10.335
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.452,19
HABER /  DÜNYA

Ezeli derbi dişi kanaryaların

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Galatasaray Odeabank’ı 79-67 mağlup etti. <br/>Fenerba...

Abone ol

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Galatasaray Odeabank’ı 79-67 mağlup etti.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu, Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Haker, Selim Kosif ve Metin Doğan da izledi.
Karşılaşmanın ilk 2 dakikası 5-5 eşitlikle geçilirken, Angel MCoughtry’nin etkili oyunu ile Fenerbahçe skor üstünlüğünü sağlasa da ilk çeyrek 22-23 Galatasaray lehine tamamlandı.
İkinci çeyreğe üstün başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Quanitra Hollingsworth’ın aldığı üst üste hücum ribauntlarıyla topun Galatasaray potasından çıkmasına izin vermeyen sarı-lacivertliler, Angel McCoughtry’nin basketiyle soyunma odasına 39-30 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte farkı 16’ya çıkaran Fenerbahçe, Birsel Vardarlı, Cappie Pondexter ve Quanitra Hollingsworth ile sayılar bulmaya devam etti ve çeyreği 57-46 önde tamamladı.
Dördüncü çeyrekte skor üstünlüğü korumayı başaran Fenerbahçe, karşılaşmadan 79-67 galip ayrıldı.
(İHA)