BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

Evlilik dediğin iki dakikalık iş, boşanmak daha kolaygösteri dünyasının bazı ünlüleri evlenmeye de boşanmaya da öyle hızlı karar veriyorlar ki... sadece bir aydır tanıdıkları biriyle hiç düşünmeden nikah masasına oturup sonra da iki ay geçmeden boşanabiliyorlar. işte türkiye'nin ve hollywood'un...

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

EVLİLİK DEDİĞİN İKİ DAKİKALIK İŞ, BOŞANMAK DAHA KOLAY

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri evlenmeye de boşanmaya da öyle hızlı karar veriyorlar ki... Sadece bir aydır tanıdıkları biriyle hiç düşünmeden nikah masasına oturup sonra da iki ay geçmeden boşanabiliyorlar. İşte Türkiye'nin ve HollywooD'un yıldırım hızıyla boşanan ünlüleri. Bu arada hatırlatalım; yerli gösteri dünyasının bazı ünlüleri boşanma hızı konusunda Hollywood'daki meslektaşlarını geride bırakacak durumda.

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

ŞAHNAZ ÇAKIRALP- MURAT ÖNCEL
Oyuncu Şahnaz Çakırap ile tıp alanında adını uluslararası alanda da duyuran göz doktoru Murat Öncel geçtiğimiz Mayıs ayında sürpriz bir şekilde evlendi...

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

Ama mutlulukları altı ay bile sürmedi. Önce boşanacakları haberi basına yansıdı.. Ardından da çift birbirlerine suçlamalarda bulundu. Özetle aralarında bir söz düellosu başladı. Sonunda boşanma haberlerine mahkeme kararıyla yasak geldi..

Evlenmeleriyle boşanmaları bir oldu

ÖZGE ULUSOY- FERRUH TAŞDEMİR
Bir gelinin düğün gecesini anne ve babasıyla geçirmesi çok rastlanılan bir durum değil. Ama bu manken Özge Ulusoy'un başına geldi.

Bir gecede yapımcı Ferruh Taşdemir ile evlenmeye karar veren Ulusoy nikah masasında imza atmaya hazırlanırken annesi töreni bastı. "Hakkımı helal etmeyeceğim" diye bağıran anne fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.