BIST 10.222
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.459,45
HABER /  GÜNCEL

Evden kaçtı tecavüze uğradı

Henüz 14 yaşında. Üvey babası ile tartıştı evden kaçtı. Önce tanıştığı birinin ardından, onun arkadaşlarının tecavüzüne uğradı.

Abone ol Bursa'da evinden kaçan 14 yaşındaki kız, biri askerde olan 5 kişinin tecavüzüne uğradı. Küçük kızın 20 gün içinde yaşadıkları dehşet verici...

Bursa'da annesi ve üvey babasıyla yaşayan İ.G. (14), yaklaşık 20 gün önce üvey babasıyla tartışarak evden kaçtı. Annesi kızı geri dönmeyince polise gidip, kayıp ihbarında bulundu.

Polisler yaklaşık 20 gün sonra onu bir kafede kimlik sorgulaması sırasında buldular. İfadesi alınan genç kız sağlık kontrolüne gönderilince dehşet dolu olaylar zinciri ortaya çıktı.

14 yaşındaki kızın tecavüze uğradığı ve uyuşturucu verildiği belirlendi.
ÖNCE O SONRA 5 ARKADAŞI TECAVÜZ ETTİ

İ.G'nin, evden kaçtıktan sonra bir kafede, askerden izne dönen M.T. (20) ile tanıştığını, bir süre birlikte gezdikleri bu kişinin kendisine tecavüz ettiğini, arkadaşlarıyla tanıştırdığını söylediği belirtildi.

M.T. ve arkadaşlarının evlerinde kaldığını anlattığı kaydedilen İ.G'nin, bu sürede M.T'nin arkadaşlarından A.S. (24), A.T. (21) ve İ.B'nin (17) tecavüzüne, H.Ş. (29) ve U.Y'nin (27) ise cinsel tacizine maruz kaldığını, ayrıca kendisine esrar içirildiğini ifade ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlılar, küçük yaşta kıza tecavüzden adliyeye sevk edildiler. Zanlılardan M.T. ile ilgili dosyanın asker olması nedeniyle askeri yetkililere ulaştırıldığı, zanlı hakkında askeri yetkililerce işlem yapılacağı bildirildi.

14 yaşındaki İ.G'nin ise annesine teslim edildiği belirtildi