BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  DÜNYA

Estetik operasyon onu bu hale getirdi!

Floridalı sahte doktorun yaptığı japon yapıştırıcılı ve dolgu macunlu kalça ameliyatı Amerikalı kadını canından ediyordu

Abone ol

Floridalı sahte doktor Oneal Ron Morris, kalçasına esttik yaptırmak isteyen bir kadının kalçasına japon yapıştırıcı ve dolgu macunu enjekte etti. Lisansı olmayan pratisyen hastanın şikayette bulunması üzerine tutuklandı.

ACILARI DAYANILMAZ BOYUTLARA ULAŞINCA ŞİKAYETÇİ OLDU

30 yaşında cinsiyet değiştiren sahte doktor Morris, kalçasından ameliyat olmak isteyen müşterisine sement, mineral yağı gibi maddeler enjekte ederek ameliyatta Japon yapıştırıcısı kullandı. Ameliyattan kısa süre sonra karın boşluğundan başlayarak tüm vücuduna yayılan acının dayanılmaz boyutlara ulaşması üzerine mağdur kadın hastaneye gitti.

Kadının tedavisini yapan doktorlar, ameliyatın lisansı olmayan bir pratisyen tarafından yapılmasından şüphelenerek şikayette bulundular. Şikayetten kısa süre sonra bulunan Morris, lisansı olmadan müdahale etmek ve vücuda zarar vermekten dolayı tutuklandı. Sahte doktorun müşterisiyle 'kozmetik amaçlar' adı altında 700 dolara anlaştığı bildirildi.