BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
MEDYA

Esra Erol'un programında kan donduran olay! Eşinin evli olduğunu öğrendi

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'un programında önceki gün şoke eden bir olay gündeme geldi. Karısı 3 ay önce evden kaçan Mesut Gürleyik, eşini bulduğunda karısının başkasıyla evli ve çocuğunun kendinden olmadığını öğrendi.

Esra Erol'un dün yayınlanan programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa katılan Mesut Gürleyik, eşi Gülcan Gürleyik'in 3 hafta önce evi terk ettiğini ifade ederek çocuğuna kavuşmak istediğini söyledi.

Karısı Gülcan Gürleyik'i takip eden Mesut Gürleyik, apartmana girdi ve ikinci katta eşinin ayakkabılarını buldu. Kapıyı çaldığında, kapıyı açan kişiden, eşini çağırmasını istedi. Ve o an acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Kapıyı açan kişi, Gülcan Gürleyik'in oğlunun eşi olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Eşini çağıran Mesut Gürleyik, çocuğunun kimden olduğunu kendisine sordu. Karısı, birlikte yaşadığı sevgilisi Cemil Arslan'dan olduğunu söylediğinde Mesut Gürleyik şoke oldu.

Esra Erol'da programında Mesut Gürleyik, 3 aylık olan çocuğunu görmek istediğini ama kendisinden mi yoksa eşinin sevgilisinden mi olduğunu bilmediğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

'DNA TESTİ YAPILABİLİR'. Programa telefonla yayına bağlanan Gülcan Gürleyik, "Benim bir ailem var Cemil Arslan, fotosunu kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum Cemil Arslan'dan, DNA desti yapılabilir" dedi.

Öte yandan yayına bağlanan Gülcan Gürleyik'in annesi damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini söyledi ve "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" şeklinde konuştu.

"3 KİŞİ DAHA VARMIŞ": Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden Esra Erol "Gülcan Gürleyik, Mesut Gürleyik ile evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil Arslan da vardı" diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.

Sitene Ekle
Etiketler