BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
MAGAZİN

Berkay'ın avukatından flaş sözler: Arda silahı bilerek ateşledi

Eşine sözlü tacizde bulunduğu gerekçesiyle Arda Turan ile önceki gece kavga eden ve ünlü futbolcunun kafa atması sonucu burnu kırılan şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, milli futbolcunun silahı bilerek ateşlediğini söyledi.

Önceki gece Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. Eşine sözlü tacizde bulunduğu gerekçesiyle Arda Turan ile önceki gece kavga eden ve ünlü futbolcunun kafa atması sonucu burnu kırılan şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer basın toplantısı düzenledi.

''YÜZÜNE YUMRUK YEMİŞTİR'': Avukat Ayşegül Mermer, "Barda başlayan hastanede devam eden ve kamera görüntülerine göre; Arda Turan Berkay Şahin'e şiddet uygulamıştır. Şiddet uygulamıştır diyorum çünkü kavga iki taraf arasında olur. Burada olay tek taraflı olmuş, müvekkilim Berkay Şahin'in hiçbir şiddeti olmamıştır. Arda Turan'ın yanına gittiğinde amacı sadece konuşmak olup, Burak Yılmaz araya girdiği esnada yüzüne ağır bir yumruk yemiştir" dedi.

''BUNUN ÖZRÜ OLMAZ'': Ayşegül Mermer, "Bizi ve müvekkilimi esas üzen mesele olayların sonrasında hastanede yaşananlardır. Arda Turan belinde ruhsatsız silahla hastaneye gelmiştir. Yargı dilinde, bele ruhsatsız silah takarak gezmek sadece suç dünyasının içindeki kişiler tarafından yapılan bir durumdur. Bu kriminal bir olaydır. Bunun özrü olmaz. Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi Arda Turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır.

''ALLAH KORUSUN ÖLSEYDİ PARDON MU DİYECEKTİ'': Silahsız bir dünya istediğimiz bu ortamda hastanenin içinde görevi olmayan, görevi dışında silahla girmek, dolaşmak ve o silahın bilerek ateşlenmesi bizi derinden üzmüştür. Arda Turan'ın ateşlediği silahtan çıkan mermi yanlışlıkla birine isabet etseydi ve Allah korusun hayatını kaybetseydi, o zaman Arda Turan 'pardon mu?' diyecekti?" şeklinde konuştu.

''O yüzden Arda Turan'ın yaptığı ciddi bir suçtur.'' diyen Ayşegül Mermer, ''Yasalar çerçevesinde de özrü yoktur. Gönül isterdi ki bu olaylar hiç olmasın, hiç yaşanmasın.'' ifadelerini kullandı.

''ARDA CEZASINI ÇEKECEKTİR'': Mermer, Berkay'ın kendisine ilettiği mektubu okudu. Ünlü şarkıcı, "Karşı tarafın yapmadığını ben yapayım. Karımdan ve Aslıhan Doğan Turan'dan özür dilerim. Burası hukuk devleti. Arda Turan cezasını mutlaka çekecektir" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler