BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Esra Erol'da yeni kriz! Kuruyup kalsam da...

Esra Erol'da Ayça Hanım bir süredir görüştüğü talibi Bahri Bey ile yollarını ayırdığını söyledi. Bu durumu öğrenen Ahmet Bey ahımı aldın deyince tartışma çıktı. Bu sırada Esra Erol ise Ayça'ya 'Oh olsun sana!' diyerek tepki gösterdi.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Esra Erol'da ilginç anlar yaşandı. Ayça Hanım Bahri Bey ile yollarını ayırdığını söyledi. Bunun üzerine söz alan Ahmet Bey 'Ahımı aldın. Sen evlenemezsin' deyince tartışma çıktı. Ayça Hanım Ahmet Bey'in sözleri karşısında sinirlerine hakim olamazken, Esra Erol ise Ayça Hanım'ın yaklaşımını yanlış bulduğunu ve yaşadıklarını hak ettiğini söyleyerek 'Oh olsun sana!' dedi. 





Ayça Hanım Konya'da hayatını sürdüren talibi Bahri Bey İstanbul'da yaşamayacağını söylediği için yollarını ayırma kararı aldı. Bunun üzerine mutluluktan yüzünde belirgin bir tebessüm oluşan Ahmet Bey, eline mikrofonu alıp içini döktü ve 'Benim ahımı aldın. Beni çok üzdün. O yüzden sen evlenemeyeceksin.' dedi. Eski talibi Ahmet Bey'in bu sözleri üzerine sinirlenen Ayça Hanım 'Sen ne karışıyorsun? Ben kuruyup gitsem de seninle evlenmeyeceğim ben. Çatla, patla tamam mı!' diyerek tepkisini dile getirdi. Ayça Hanım'ın verdiği tepki üzerine düşüncelerini dile getirmeye devam eden Ahmet Bey ise, 'Beni çok arayacaksın. Böyle dün çağırırsın, bugün de orada sap gibi oturup kalırsın! Benim ahımı aldın. Benden özür dilemediğin sürece evlenemezsin! Kimse sana talip gelmez!Sen zavallı bir bayansın!' sözleriyle aylarca peşinden koştuğu gelin adayına patladı. Canlı yayında  duyduğu sözler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen gelin adayı, hakaret ettiği gerekçesiyle Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol ise Ahmet Bey'i bir kenara bırakarak evlenme kararından vaz geçmesinin nedenini sorgulamaya devam etti. '3 kere senin sayfanı beğendi diye kıymet verdiğini düşünüyorsun, Ahmet Bey senin için neler yaptı. Ona niye böyle davrandın? Oh olsun sana!' diyerek damat adayını savundu. 

Sitene Ekle
Etiketler