BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.412,59
HABER /  MEDYA

Esra Erol'da gördüğü Ali Haydar oğlu çıktı

Esra Erol bu kez babasını öldü sanan Ali Haydar olayı ile salladı. Hem Esra Erol ağladı hem babasıyla buluşan Ali Haydar...

Abone ol

Esra Erol yine ağlaya ağlaya tükendi. Bu kez onu ağlatan Ali Haydar ile babası Halil'in hikayesi oldu. Halil Bey ekranda gördüğü ve hikayesini dinlediği Ali Haydar oğlu çıkınca şoke olmuş.

Esra Erol'daki damat adaylarından Ali Haydar yıllarca babasının öldüğünü sanmış. Annesi babasının kimliğini ondan gizli tuttuğu için 24 yıl sonra ancak gerçekle yüzleşmiş. Babasının hayatta olduğunu öğrenen Ali Haydar, ekranda hikayesini anlatınca izleyenleri duygulandırmıştı.

AĞLAYARAK İZLEDİĞİ KİŞİ OĞLU ÇIKTI

Esra Erol ve program ekibi Ali Haydar'ın babasını arayıp buldular. Halil Bey ekranda hikayesini dinleyip ağladığı Ali Haydar'ın oğlu olduğunu öğrenince kelimenin tam manasıyla şoke olmuş.

Ali Haydar'ı ekrana çıktığı günden beri izlediğini söyleyen Halil Bey, "Ekrana çıktığı günden beri onu dinledikçe ağlıyorum sızlıyorum. Sanki hissetmişim oğlum olduğunu..." dedi.

ESRA EROL AĞLADI

Ali Haydar ile babası Halil Bey'in stüdyodaki buluşma anları inanılmaz oldu. Ali Haydar'ın babasına koşup sarıldığı anda Esra Erol ağlayarak koltuğu yığıldı kaldı.

Ali Haydar'ın babasının yüzünü izleyici hiç göremedi. Bunun sebebi ise Halil Bey'in yayına bu şartla çıkması oldu.