BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Esra Erol Reşit ailesini buldu mu Adana doğum evinde skandal

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında 34 yaşında Reşit doğduğu günden beri ailesini arıyor. Adana doğumevi skandallının ortaya çıktığı Esra Erol'da Reşit ailesini bulabilecek mi? 17 Kasım 2017 Esra Erol Reşit yeni bilgiler internethaber'de.

Abone ol

ADANA'da doğumevine yaşanan skandaldan sonra Reşit Ongun'un öz ailesini bulup bulmadığı merak ediliyor. Peki Reşit ailesini bulabildi mi Adana'da doğumevinde neler oluyor gelin hep birlikte bakalım.

1984 yılında Adana Meydan Hastanesinde doğan ve doğduğu gün evlatlık verilen Reşit Ongun Esra Erol’da biyolojik ailesini arıyor. Günlerdir gelen ihbarlar sonucunda kilit ismin bir kez daha Leyla Atay olduğu iddia ediliyor. Adana’da yaşayan iki çocuk annesi Leyla Atay hakkında gelen ihbarlar Türkiye'nin kanını dondurmaya devam ediyor.  

ADANA DOĞUMEVİNDE SKANDAL

34 yaşındaki Reşit Ongun'un ailesini aramasıyla ortaya çıkan skandallara bir yenisi daha eklendi. Adana doğumevinde kadın yapan birçok kadın Esra Erol'un programına başvurarak çocuklarının hemşireler tarafından öldüğüne dair haber aldığını söyledi.

LEYLA ATAY SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bütün bu iddialara karşılık ise Leyla Atay sessizliğini korumaya devam ediyor. Kimliği belli olan fakat bir türlü ortaya çıkmayan Leyla Atay'ın o dönem birçok çocuğu ailesinden aldığı bildiriliyor.