BIST 9.539
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.469,40
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Eşkiya Dünyaya hükümdar olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü 5 Aralık 2017 Salı akşamı ATV'de olacak. Hızır ve Meryem ayrılıyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır'ı otelde tanıştığı Candan ile yakalayan Meryem, Hızır'dan ayrılıyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 Aralık 2017 Salı akşamı ATV'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. son bölümde: Hızır Çakırbeyli hastane dönüşünde Mürsel'in tuzağına düşmüş, Ünal Kaplan'ın yardımı sayesinde bu tuzaktan sağ kurtulmayı başarmıştır. Yaraladığı Mürsel'in ölüm haberini almadan rahat edemeyecek olan Hızır, pimi çekilmiş bir bomba gibi patlayacağı yeri arar. Yaptığı iyilikle hayatını kurtaran Ünal'ı dahi tehdit etmekten geri kalmaz.

Yaşar da içeriden, dışarıdakilerin güvenliğini sağlamak için çabalamaktadır. Kimsesiz dostları sayesinde edindiği bilgileri Tipi'nin yakınlarıyla paylaşacak, Mürsel'e bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacaktır. Herkesin ortak derdi haline gelen kara bela ortadan kalkmadan kimse rahat uyumayacaktır.

Kızının katillerini bulmayı kendine takıntı haline getiren Meryem ise bunu başarana kadar eylemlerine devam etmekte kararlıdır. Planları dahilinde Hızır Ali ve Selda'yı nişanlamak istemesi, Hızır için bardağı taşıran son damla olacaktır.

Sitene Ekle