BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Eski Yargıtay Başkanı, helikopterle Ankara’ya sevk edildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeke...

Abone ol

Konya’nın Seydişehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşi helikopter ambulansla Ankara’ya sevk edildi.
Seydişehir Konya Karayolu’nun Gevrekli beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker (67) idaresindeki 06 GH 933 plakalı otomobil ile gurbetçi ailenin içinde bulunduğu Fatih Taşbaşı (49) idaresindeki yabancı plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada, yaralanan eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve eşi Şadiye Gerçeker (60) ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, kazayı öğrenir öğrenmez hastaneye giderek eski Yargıtay Başkanı Gerçeker ve diğer yaralılar ile birebir ilgilendi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıları, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay hastaneye gelerek ziyaret ederken, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ise Gerçeker’i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hasan Gerçeker ve eşi Seydişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulans helikopterler ile Ankara’ya sevk edildi.