BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Serap güner'i tanır mısınız peki ya gönül özyeğinler desek aklınıza kim gelir... ya da mae bullock'ın hangi ünlü sanatçı olduğunu hemen çıkarabilir misiniz. bütün bu isimler ilk anda size tanıdık gelmeyebilir ama hepsi çok ünlü. serap ezgü, gönül yazar ve tina turner'ı kim olsa tanır.gösteri...

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Serap Güner'i tanır mısınız peki ya Gönül Özyeğinler desek aklınıza kim gelir... Ya da Mae Bullock'ın hangi ünlü sanatçı olduğunu hemen çıkarabilir misiniz. Bütün bu isimler ilk anda size tanıdık gelmeyebilir ama hepsi çok ünlü. Serap Ezgü, Gönül Yazar ve Tina Turner'ı kim olsa tanır.

Gösteri dünyasında bazı ünlüler kendi soyadlarıyla tanındıkları için evlenseler bile isimleri değişmez. Ama evlendikten sonra ün kazananlar için durum farklı.

Bazıları yıllar önce boşansalar da eski eşlerinin soyadını kullanmaya devam ediyor. Bazıları da boşandıktan sonra eski eşleriyle girdikleri 'boşanma savaşı'nı kaybedip yine eski soyadlarına dönüyorlar.

İşte kocasından vazgeçtiği halde soyadından vazgeçmeyen ünlüler.

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran Sultan'ı canlandıran Nur Fettahoğlu, 2008 yılında Murat Aysan'la evlenip onun soyadını aldı. 2011 yılında da çift yollarını ayırdı.

Boşanma sırasında Fettahoğlu eski eşinin soyadı olan Aysan'ı kullanmak için anlaştı.

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Ancak daha sonra Aysan'ın ilk eşi Belda Tolgay "Onlar bana nafaka ödememek için göstermelik boşandı. Hala aynı evde yaşıyorlar" iddiasında bulununca Fettahoğlu da soyadından oldu.

Eski eşinin soyadını taşıyan ünlüler

Oyuncu olarak eski eşinin soyadıyla tanındığı için Nur Aysan ismini kullanmak isteyen oyuncu yaşananlardan sonra geri adım attı ve evlenmeden önceki soyadı olan Fettahoğlu'na geri döndü.