BIST 10.205
DOLAR 32,22
EURO 35,16
ALTIN 2.471,81

Eski eş ve yeni eş yan yana

Eski eş ve yeni eş yan yana

Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan'ın ilk evliliğinden olan kızı Ayşe için doğum günü partisi hazırlamıştı.

Eski eş ve yeni eş yan yana

Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan'ın ilk evliliğinden olan kızı Ayşe için doğum günü partisi hazırlamıştı. Görgüzel partiye, Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'ü de davet ederek mutluluk pozu vermişti.

Ünlü oyuncu sürpriz buluşmanın perde arkasını katıldığı 2. sayfa programında anlattı.

Eski eş ve yeni eş yan yana

"Hamdi ile Canan Hanım'ın evliliğinin bitmesine neden olan kişi ben olsaydım bu durum çok anormal olabilirdi ama çok alakasız. Ortada çocuklar var. Ben Ayşe ile Zeynep'i çok seviyorum. Onları çok seviyorum. Hele Ayşe ile büyük bir aşk yaşıyoruz. Onun için böyle özel olanbir günde annesinin yanında olmaması çok büyük saçmalık olurdu. Biz de bu doğumgünü vesilesiyle tanışmış olduk. Benim zaten canan Hanım ile irtibat halinde olmam gerekir"

Eski eş ve yeni eş yan yana

" Ben organizasyonu yaptım ve Hamdi'ye 'burada Canan'ın olması gerekir, gerekirse ben gelmeyeyim ama o olmalı. Lütfen davet et hem tanışalım' dedim. O da davet etti, Canan Hanım geldi sağolsun"

Eski eş ve yeni eş yan yana

"Hamdi bizi tanıştırdı partide. 'siz birbirinizi tanıyorsunuz ama ben de sizi tanıştırayım ' dedi. Sonra oturduk sohbet, muhabbet. Çok doğal bir ortam oldu."