BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eski dostlar düşman oldu

Bir zamanlar aralarından su sızmazdı. Birbirlerine hayranlardı. Şimdi ise birbirlerine düşman 2 köşe yazarı oldular

Abone ol

Bir zamanlar aralarından su sızmazdı. Birbirlerini köşelerinde defalarca Türkiye'nin en önemli köşe yazarı ilan ettiler. Farklı ve cesurlardı. Türkiye'de onlardan iyisi yoktu. Ancak şimdi "Kim mi onlar Sabah'tan Hıcal Uluç ile Hürriyet yazarı Ayşe Arman. 

Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın Hıncal Uluç'a olan hayranlığını bitişi usta gazeteciyi kızdırmış. Eski dostunun artık eskisi kadar iyi yazılar yazmadığını söylüyor. Ve tahtına da 2 ismi koyuyor. Vatan'dan Dilek Önder ve Sabah'tan Balçiçek Pamir:
 
İşte olmadığı meydanda.. Ayşe üstelik bir de evlenip çocuğa kavuşunca duruldu.. Onun cinsellik, aşk, sevişme dolu, yeri yerinden oynatan tabuları yıkan yazılarını artık Dilek Önder yazıyor, Vatan'da..

Söyleşilerde ise, ezeli rakip Sabah fena vuruyor. Balçiçek Pamir ve Elif Korap'ın röportajları günlerce köşe yazılarına kaynak oluyor, alıntılarla haber olmanın ötesinde..

Uluç Ayşe Arman'ın kendisine olan hayranlığının ise onu eleştiren yazılar yazmasının ardından geldiğini düşünüyor:

Ayşe bana hayranmış.. Ne zaman?.. Onu yere göğe koyamadığımı yazıp söylediğim günler..
Bu hayranlık bitmiş.. Ne zaman?.. Onu eleştirmeye başlayınca..
Bu yıl meslekte 50'nci yılım.. Öyle alıştım ki.. Dostluklar, övgüler, hayranlıklar, hep övdüğünüz sürecedir. Eleştirdiniz mi, İrlandalı olursunuz, hayranlıklar biter..