BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.417,44
HABER /  GÜNCEL

Eski bakan canlı yayında küfürü bastı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, canlı yayında bakın nasıl küfür etti...

Abone ol

12 Eylül askeri darbesinde işkence gören isimlerden Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, kendisine ve annesine işkence eden astsubayı anlatırken canlı yayında olduğunu unutup küfürü bastı.

"Yaşıyor o p...nk. Onu var ya."

Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek'in modere edip Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumcu olarak katıldığı Dinamit adlı programda bu hafta 12 Eylül dönemi işkence iddiaları masaya yatırıldı. O dönemi bire bir yaşayan ünlü isimler ise programın konuğuydu. 

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

12 Eylül askeri darbesinde işkence gören isimlerden biri de Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'dı. Bir astsubayın kendisine ve annesine yaptığı bir işkenceyi anlatan Okuyan, sinirlerine hakim olamadı. İşkence astsubaydan nefrete bahseden Yaşar Okuyan, canlı yayında olduğunu unutup, nefretini sözlerine yansıtınca bunları söyledi:

"Annem geldiğinde ne bilsin gariban kadın. Bizi diziyorlar. Türk'üm doğruyum diye böğürtüyorlar. Annenin, kızının karşısında. Bizi getirdiler, sonra annem "Oğlum nasılsın. Böyle ufacık, 1.30-1.45 boylarında sarışın bir astsubay rahmetli annemi bir itti "Dur be kadın daha başlamadı" dedi. Annem yüzüstü dikenli tele doğru kapaklandı. Annemin ellerine diken battı ve elleri kanadı. O p....nk yaşıyor hala... Onu var ya..."

İŞTE OKUYAN'IN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADIĞI O ANLAR...