BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Eser West nereli gerçekte kimdir soyadı eski eşinin

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Eser West kimdir? Eser West'in gerçek soyadı Çakmakçı çıktı. Peki Eser nereli ve sevgilisi Cansel Çördük'ün instagramda paylaştığı son görüntülerde ne var?

Abone ol

Survivor 2017 kadrosundaki en olay isim Eser West oldu. Hem hırsı hem açlık krizleri ile dikkat çeken Eser West hakkında hayli şaibe var. Peki kimdir Survivor'ın hırçın ismi Eser West, gerçek soyadı ne ve aslen nereli? Sevgilisi Cansel Çördük ile olan mazilerinde neler var?

Sizlere Eser West'in bilinmeyenleri sunalım. İlk eşi Maax West'ten Cansel Çördük'e kadar uzanan mazisinde bir çok karanlık nokta var. Mesela en başta soyadı...

Eser West aslen Türk... Asıl soyadı da Çakmakçı. Annesi Amerikalı. Eser, evlenene kadar Çakmakçı soyadını kullanmış. Maax isimli kadınla evlenince de onun soyadı olan West'i almış.

eser west kimdir eşi maax
İlk eşi Maax West , Eser'in üzerinde hayli etki bırakmış. Sadece soyadını değil dövmelerini de Eser West'e o yapmış. Eser West ile eski karısının dövmelerinin aynı olduğu Kısmetse Olur'da gündeme gelmiş ve sevgilisi Cansel Çördük kıyametleri koparmıştı.

27 yaşında olan Eser West Çakmakçı soyadını kullandığı dönemde U20 'milli takım' kalecisiydi.


Eser West'in mazisini bir kenara koyup sevgilisi Cansel Çördük ile olan ilişkisine dönecek olursak... Cansel Çördük'ün Kısmetse Olur evinde aşk yaşadığı Eser'den hamile olduğu iddiaları gündeme gelmişti. En son Eser West adaya gitmeden önce Cansel ile şiddetli bir kavgada kameralara yansımıştı.

Eser West'in eski eşi olay oldu! İşte eski karısının fotoğrafları

Eser West nereli Cansel Çördük'ün mahrem pozları