BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.427,60

Erotik sahne tavan yapınca...

Erotik sahne tavan yapınca...

Her akşam milyonları ekran karşısına "çivileyen" yerli diziler, artık iyiden iyiye hayatın bir parçası oldu. seyirci ne onlarla yapabiliyor ne de onlarsız. gözünü kırpmadan izlediği dizide kendisini rahatsız eden en küçük bir "tersliği" de affetmiyor. hemen telefona sarılıp ya da bilgisayar başına...

Erotik sahne tavan yapınca...

Her akşam milyonları ekran karşısına "çivileyen" yerli diziler, artık iyiden iyiye hayatın bir parçası oldu. Seyirci ne onlarla yapabiliyor ne de onlarsız. Gözünü kırpmadan izlediği dizide kendisini rahatsız eden en küçük bir "tersliği" de affetmiyor. Hemen telefona sarılıp ya da bilgisayar başına geçip RTÜK'ü şikayet yağmuruna tutuyor. İşin ilginci en çok şikayet alan dizilerin en çok izlenen yapımlar olması.

İşte "Köpeğe Hüseyin adı verilir mi", "Bu hastalık Türkiye'de tedavi ediliyor, dizi kahramanı niye yurt dışına gönderiliyor" "Yasak aşk, Türk aile yapısını bozar" gibi gerekçelerle şikayet yağmuruna tutulan o yapımlar ve bu şikayetlerden nasibini alan bir tiyatro oyunu..
KAynak:Hürriyet

Erotik sahne tavan yapınca...

SADECE FRAGMANLARI BİLE OLAY ÇIKARMAYA YETTİ
Muhteşem Yüzyıl, sadece fragmanlarının yayınlandığı dönemde bile çok sayıda şikayete konu olmuştu. Daha sonra da bu durum değişmedi.

Dizide Hatice Sultan'ın intihar girişiminde bulunduğu sahne yüzünden RTÜK'ün telefonları kilitlendi.

Erotik sahne tavan yapınca...

Hatice Sultan'ın bu girişiminin tüm ayrıntılarıyla gösterilmesi bazı seyircileri rahatsız etti.

Bu sahnenin günlerce konuşulmasının tek nedeni bu değildi. Sahnede, Hatice Sultan sol elinin bileğini kesmişti ama hamamda bulunduğunda sağ elinin bileği kurnanın içindeydi. Bu küçük hata sosyal medyada da günün konusu oldu.

Erotik sahne tavan yapınca...

Daha sonra bazı uzmanlar Hatice Sultan'ın hayatının dizide yansıtıldığı gibi olmadığını, intihar girişiminde bulunmadığını ileri sürdü. Dizi, bu tarihi kişilik hakkında seyirciyi yanlış bilgilendirmekle eleştirildi.