BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,99
MEDYA

Erkenci Kuş 22. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş dizisi 22. yeni bölümüyle 1 Aralık 2018 Cumartesi akşamı Star'da olacak. Erkenci Kuş'un bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş dizisi 22. yeni bölümü fragmanıyla izleyiciyi heyecanlandırdı. Erkenci Kuş'un yeni bölümünde neler olacak? Erkenci Kuş 1 Aralık 2018 Cumartesi akşamı Star'da...

Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca gibi isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Can ve Sanem Aşkında Yeni Kriz! Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?

Sitene Ekle
Etiketler