BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL

Erkek adama kese yapılır mı cinayeti

Bolu’da, aynı evde kalan ve bir firmada çalışan iki işçinin tartışması vahşetle sonuçlandı

Abone ol

Bolu'da, aynı evde kalan ve bir firmada çalışan iki işçinin tartışması vahşetle sonuçlandı. Ev arkadaşının boğazını kesen şahıs polise teslim oldu.

Olay, dün saat 19.00'da Yukarısoku Mahallesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan ve aynı evde kalan Yusuf N ile Bahattin Akpınar, iş çıkışında hamama gittiler. Hamamda Yusuf N, Bahattin Akpınar'a kese yaptı. İki arkadaş daha sonra eve geldi.
1.20120521134717.jpg
ERKEK ADAM KESE YAPAR MI?

Bahattin Akpınar, Yusuf N'a, "Oğlum, erkek adam erkek adama kese yapar mı?" deyince tartışma başladı. Yusuf N., "Ne biçim konuşuyorsun ağabey" deyince tartışma alevlendi. İkili yumruk yumruğu birbirine girdi.

İddiaya göre, Bahattin Akpınar'dan sürekli dayak yiyen Yusuf N., kuru sıkıdan bozma tabancasını alarak Bahattin Akpınar'ın üzerine yürüdü. Akpınar'ın feci şekilde dövdüğü Yusuf N., ev arkadaşını tabanca ve mutfaktan aldığı bıçakla apartmanın önüne kadar kovaladı.

BOĞAZINI BIÇAKLA BOYDAN BOYA KESTİ

Mahalle halkının şaşkın bakışları arasında yaşanan tartışmada Yusuf N, tabancasıyla 5 el ateş etti. Bir anda cinnet getiren Yusuf N., kanlar içinde yerde kalan Bahattin Akpınar'ın boğazının iki tarafını bıçakla boydan boya kesti. Soğukkanlı bir şekilde polisi arayan Yusuf N. cinayet işlediğini söyledi.

Olay yerine 112 sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale yoldan geçen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka tarafından yapıldı. Ağır yaralı Bahattin Akpınar hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybetti.

2.20120521134729.jpg

Yusuf N. ise bahçede polisler tarafından gözaltına alındı. Vücudunda çok sayıda morluk ve ezik bulunan Yusuf N., İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOCUKLARINI BALKONDAN ATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

 

[PAGE]İtalya'da maddi sıkıntıya düşen bir adam, biri 4, diğeri 14 yaşındaki 2 çocuğunu balkondan attıktan sonra intihar etti.

Ülkenin kuzeyinde bulunan Brescia kenti, dehşet veren bir haberle uyandı.

Aylardır işsiz olan bir adam, eşiyle giriştiği şiddetli kavganın ardından cinnet getirdi. Çılgına dönen adam, önce 4 yaşındaki oğlu ardından da 14 yaşındaki kızını, 6 katta bulunan evlerinin balkonundan attı. Eşini de aynı şekilde öldürmeye teşebbüs eden adam, bunda başarılı olamayınca kendisini balkondan boşluğa bırakarak, intihar etti.

Babanın olay yerinde, çocuklarının ise kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdiği belirtildi.

GENÇ KIZIN KATİLİ BİRİCİK ANNESİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Üniversite öğrencisi kızı Selin Özlem Erfındık'ı öldüren Uğur Gardenerli (47) tutuklandı

Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, 1992 yılından bu yana şizofren tedavisi gören ancak bir süredir ilaçlarını kullanmayan 47 yaşındaki Uğur Gerdanerli, yakınlarının iddiasına göre dün evde bulunan eşine ve çocuklarına saldırmaya başladı.

evde bulunan 16 yaşındaki Anadolu Meslek Lisesi 9. Sınıf öğrencisi G.P.E., sabah saatlerinde işe giden Marmara Üniversitesi Turizm bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Selin Özlem Erfındık'ı arayarak annesinin durumunun kötüleştiğini anlattı

Evin geçimine katkıda bulunmak için bir yandan çalışan bir yandan da üniversite öğrenimine devam eden genç kız apar topar eve geldi. Su içeceğini söyleyerek mutfağa giden Uğur Gerdaner, aldığı bıçakla eski eşi Mustafa Erfındık'a saldırmak istedi. "Himmet Efendi geliyor, hepiniz göreceksiniz" diye bağıran Gerdanerli'yi sakinleştirmek isteyen G.P.E. ve Selin Özlem Erfındık annelerinin bıçak darbeleriyle yaralandı. Vücudunun 6 yerinden bıçak darbeleriyle yaralanan Selin Özlem Erfındık, kurtarılamadı.

İLANLA FUHUŞ YAPTIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da internete verdiği, "Günlüğü 500 TL'ye gündelikçi bulunur" ilanıyla genç kızları erkeklere pazarladığı öne sürülen 31 yaşındaki G.S., kendisini müşteri olarak tanıtan polisleri karşısında görünce bayıldı.

3 genç kızı evinde, 500'er TL karşılığı erkeklere pazarlayan G.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

AYIDAN ÖYLE BİR YÖNTEMLE KURTULDU Kİ...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde ayının saldırısına uğrayan çoban, ölü taklidi yaparak kurtuldu.

İlçeye bağlı Çambaşı köyünde çobanlık yapan 17 yaşındaki Osman Arslan, saat 14.00 sıralarında köyün Ardıçlık mevkiinde mantar toplayan vatandaşların yanına giderken birden bire ayının saldırısına uğradı. Bir süre ayıyla boğuşan Arslan, çenesine, kollarına ve kalçasına aldığı şiddetli darbelerin de etkisiyle ölü taklidi yaptı. Arslan, ayıdan aynı bölgede çobanlık yapan diğer arkadaşının bağırıp çağırması üzerine kurtuldu.

Olayın ardından ilk olarak Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada ilk müdahalesi yapılan Arslan, daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Çene altında ve yüzünde pençe izleri bulunan Arslan, yara bakımı ve kuduz aşısı yapıldıktan sonra enfeksiyon hastalığı riskine karşın müşahade altına alındı.

Olayı anlatan Osman'ın ağabeyi Servet Arslan, köyün geçmişinde ayıyla ilgili çok acı hatıraları olduğunu belirterek, yetkili makamlardan bu soruna bir çözüm bulmasını istedi.

Yaklaşık 20 yıl önce köy bekçisinin aynı bölgede ayı tarafından parçalanarak öldürüldüğünü hatırlatan Arslan, son olarak kardeşine yapılan ayı saldırısını şöyle anlattı:
"Osman hayvan otlatıyordu dağda. Hayvanlardan 100 metre kadar açılmış. O sırada ayı gizlice gelip çocuğa vurmuş ve yatırmış. Osman biraz mücadele ettikten sonra ölü taklidi yaparak kurtuldu. Tam olarak olayı da bize anlatamıyor, ağzı yara, dişleri döküldü. Çenesinde, ağzında, kalçasında, omuzunda yara var, dişleri döküldü hep."
Yetkili makamların bu soruna bir çözüm bulması gerektiğini dile getiren Arslan, "Doğaya bunun ne gibi faydası var. Canımızı alıyor. Durum ortada. Mağduruz biz bu konuda. Çocuk ekmek parası için dağa gidiyor. Gitmesin mi? O zaman devlet paralarını versin bu çocuklarda evlerinde yatsın, çalışmasınlar. Bu işe bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Hayvancılığı bırakacağız bu yüzden. Ayının korkusundan dağa da çıkamayacağız. 8 kardeşiz, biz nasıl ekmek yiyeceğiz, mağduruz" diye konuştu.

Genel durumunun iyi olduğu öğrenilen Arslan'ın plastik cerrahi uzmanı tarafından da muayene edileceği ve gerekli işlemlerin yapılacağı öğrenildi. 

ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE MEYDAN DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da alkollü sürücünün kullandığı mini kamyonet, başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazanın ardından vatandaşlar alkollü sürücüye meydan dayağı attı. Kazayı yara almadan atlatan 4 yaşındaki bir çocuk da annesine sarılarak ağladı.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında Eski Karaman Mahallesi Mudanya Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alkol alan Eral B. (32) 16 EB 223 plakalı hafif ticari aracına binerek Bursa istikametine yola çıktı. Alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Aydın Tatlı'nın kullandığı 45 V 9296 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Aydın Tatlı'nın kullandığı otomobil bariyerlere çarparak kaldırıma çıktı. Park halindeki 34 DG 7534 plakalı motosiklete çarpan otomobil güçlükle durabildi. Alkollü sürücünün kullandığı kamyonet ise 50 metre sürüklenerek takla attı.

MİNİK ÇOCUĞUN AĞLAMASI YÜREKLERİ DAĞLADI

Aydın Tatlı'nın kullandığı otomobilde bulunan eşi Mine ve 4 yaşındaki çocuğu Ali Efe, kazayı yara almadan atlatırken uzun süre şoku üzerlerinden atamadı. 4 yaşındaki Ali Efe'nin "Baba gitme" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Minik çocuğu annesi sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ailenin herhangi bir yarasının olup olmadığını kontrol etti.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE MEYDAN DAYAĞI

Alkolün etkisiyle ayakta zor duran Eral B. ise vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Kazaya sebebiyet veren alkollü sürücüye vatandaşlar tekme ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan alkollü sürücüyü linçten polis kurtardı. Kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. Hafif şekilde yaralanan alkollü sürücü olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eral B.'nin yapılan kontrolünde 290 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ne olduğunu anlayamadığını söyleyen Aydın Tatlı, "Arkadan vurdu. Sonra kendimizi burda bulduk. Adam alkollü" dedi.

"ALO KAZA YAPTIM"

Alkollü sürücü Eral B. ise olay yerinde yakınlarını arayarak, "Alo kaza yaptım. Buraya gelin arabayı devirdim" dedi. Ambulansın içine bindirilen sürücü polise ise, "Araçta paralarım kaldı" diye konuştu. Kaza yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise gaz sızan bir aracın yanına vatandaşları yaklaştırmadı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.