BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
HABER /  GÜNCEL

Erhan Nacar kimdir aldatıldım diye ekrana çıktı ama...

Renkli Sayfalar yeni sunucuları Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek ile farklı bir rotaya girdi. Belden aşağı ifşalara kapılarını acan Renkli Sayfalar'da Erhan Nacar karısının kendisini aldattığını iddia etti.

Abone ol

Renkli Sayfalar yeni sunucuları ve yeni bir formatıyla ekrana geldi. İlk yayınında yargı sürecini etkileyecek iddialara kapılarını açtı. Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'in sunduğu programda ikinci sınıf bir aldatma vakası ve bir kadını aşağılayan ithamlar vardı. Sosyal güvenlik uzmanı Erhan Nacar boşanmak üzere olduğu eşi için çok çirkin ve ağır iddialar dile getirdi.

Erhan Nacar'ın eşiyle ilgili iffetsizlik iddialarına aracılık eden Renkli Sayfalar programı, onun söylediklerini 'doğruluk' süzgecinden geçirmeden izleyiciye aktardı. Canlı yayındaki iddialar esnasında Erhan Nacar'ın aldatmayla suçladığı eşinin fotoğrafları da ekrana verildi. Erhan Nacar oğlunun velayetini almak istediği eşini bir dedektife takip ettirmişti. İddiasına göre bu dedektif eşini 1 ay içinde 3 farklı erkekle görüntülemiş. Ancak bu iddiadan daha önemlisi Erhan Nacar'ın kendi ağzıyla yaptığı itiraflar oldu.

Eşini suçladığı programda Erhan Nacar karısına şiddet uyguladığını itiraf etti. Eşini döven Erhan Nacar mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası almış. Erhan Nacar'ın eşine yönelik fiziksel şiddet itirafını dinleyen Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları, bu konunun üzerinde bile durmadılar. Aksine karısının onu nasıl aldattığını anlatmasını istediler.

Erhan Nacar'ın şiddet dışında bir itirafı daha vardı. Karısını aldatmakla suçlayan Erhan Nacar da eşini 'duygusal' anlamda aldatmıştı. Hoşlandığı kişi ona karşılık vermediği için aldatma duygusal boyutta kalmıştı. 6 yıllık eşiyle şimdi boşanmak için mahkemede olan Erhan Nacar, karısı için yaptığı ima ile de şaşırttı. Erhan Nacar eşine 'paraya ihtiyacın varsa ben yardım ederim' diyerek onun bu aldatma olayını farklı bir amaç için yaptığını ima etti.

EŞİ EKRANA BAĞLANIP HERŞEYİ ORTAYA DÖKTÜ

Şok ithamlara maruz kalan eş sonunda canlı yayına bağlandı ve Erhan Nacar isimli şahısın bambaşka bir yüzü olduğunu ifşa etti.
Canlı yayına bağlanan eş şunları söyledi :  'Ben onun seviyesinde değilim. Buna da hiçbir zaman düşmeyeceğim. Onun yaptıklarını söylemeyeceğim. Kendisini tanıyan tanıyor. Herkes bunu biliyor. Sizin programınızda olmasının iki sebebi var. Biri ünlü olmak ikincisi de beni mağdur edip kendisine dönmemi sağlamak."

İffetsizlikle suçlanan kadın eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini de açıkladı.