BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’dan mehter takımına tam not

CNR Fuar merkezinde gerçekleşen Tümexpo fuarına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KOBİ şurası çıkışında Turgutlu Belediyesinin organize...

Abone ol

CNR Fuar merkezinde gerçekleşen Tümexpo fuarına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KOBİ şurası çıkışında Turgutlu Belediyesinin organize ettiği mehter takımının gösterisini izledi.
Burada katılımcılara üzüm ve mesir ikramında bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da üzüm ve mesir macunu ikram etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mehterlilerin mikrofonu ile alanda bulunanlara hitaben "Turgutlu’nun bizde ayrı bir yeri ve önemi var. Turgutlulu kardeşlerime ve Manisalı kardeşlerime Serhat Orhan aracılığı ile selamlarımı iletiyorum" dedi.
Belediye Başkanı Serhat Orhan Turgutlu’ya yapılan ve Manisa için imzası atılacak olan hastane için Başbakan Erdoğan’a teşekkür ederek Manisa ile ilgili kısa bilgiler verdi. Ardından buradaki habercilere de mesir macunu ve Manisa’nın meşhur kuru üzümü ikram edildi. Buradan, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen protokol törenine geçildi. Haliç Kongre Merkezide gerçekleştirilen protokol töreni öncesinde de katılımcılara mesir macunu ve Turgutlu Belediyesinin kuru üzümlerinden ikram edildi.
(İHA)