BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
POLİTİKA

Erdoğan'dan CHP'ye: Bu boy ölçüsü olmadı bir daha alalım

İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye yüklendi. Muhalefetin ısrarla erken seçim istediğini aktaran Erdoğan, önce erken seçim çağrılarına itibar etmediklerini söyleyerek 'Bu boy ölçüsü olmadı, bir ölçü daha alalım' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı'nın açılış törenindeki konuşmasında hedefinde CHP vardı. Erken seçim kararını CHP'nin çağrısı üzerine aldıklarını söyleyen Erdoğan, "Biz seçimi 24 Haziran'a çektik. Ana muhalefetin boyunun ölçüsünü çok aldığımız için çağrılarına çok itibar etmedik. Sonra dedik ki, bu boy ölçüsü olmadı, bir ölçü daha alalım. Seçimler ülkemize hayırlı olsun." dedi.

"BU BOY ÖLÇÜSÜ OLMADI BİR ÖLÇÜ DAHA ALALIM" 15 Temmuz'da milletimizle birlikte darbecilerin karşısına dikilmekte tereddüt etmedim diyen Erdoğan, "Terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerimizin daima yanında yer aldık. Cumhur İttifakı'nı kurduk, Cumhur İttifakı'nda birlikteyiz. Ayrılık yok, gayrılık yok. Cumhur İttifakı ile parlamento daha güçlü olacak. Biz seçimi 24 Haziran'a çektik. Ana muhalefetin boyunun ölçüsünü çok aldığımız için çağrılarına çok itibar etmedik. Sonra dedik ki, bu boy ölçüsü olmadı, bir ölçü daha alalım. Seçimler ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Sitene Ekle