BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Muharrem İnce aday oldu! Herkes bu videoyu paylaştı

Günün olayı Muharrem İnce'nin bu videosu oldu. CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, günlerdir süren belirsizliğin ardından CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanınca herkes bu görüntüsünü paylaştı.

Adayın açıklanmasında sonra CHP'liler sosyal medyada, İnce'nin 5 yıl önce Manisa'nın Salihli ilçesindeki bir programda göbek attığı görüntüleri paylaştı. Halk ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı böyle bir profil mi olacak diye paylaşımları yorum yağmuruna tuttu.

Muharrem İnce Kimdir?

Muharrem İnce 4 Mayıs 1964 Yalova doğumludur. Muharrem İnce'nin asıl meslaiği öğretmenliktir. Mecliste CHP milletvekili olarak bulunan Muharrem İnce bir çok kez parti genel başkanlığına talip oldu ancak bir türlü delegeden geçer not alamadı.

Muharrem İnce'nin annesinin ismi Zekiye babasının ismi Şerif İnce'dir. İnce'nin babası 2015 yılında pankreas kanserinden hayata veda etti. Aslen Yalova'nın Elmalık köyünden olan Muharrem İnce, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi. Fizik öğretmeni olarak değişik liselerde ve dershanelerde görev alan Muharrem İnce, müdürlük de yaptı. Bir süre Yalovaspor'da basın sözcülüğü ve Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevlerinde bulundu.

MUHARREM İNCE'NİN SİYASİ HAYATI : 2002 genel seçimlerinde, CHP Yalova milletvekili olarak TBMM'ye giren Muharrem İnce. 2007 genel seçimlerinde de aynı başarısını tekrar etti. Üçüncü döneminde yine vekil seçilen Muharrem İnce hala CHP Yalova milletvekili.

Sitene Ekle